Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Vanlife

Zet de eerste stap naar jouw Vanlife

Ben jij de sleur van het dagelijkse leven zat en rij je nog liever vandaag dan morgen de vrijheid in? Dan is het Vanlife Plein jouw plek. Kom de leukste camperbussen bekijken en ontdek welke indeling het beste bij jou past. Spreek gelijkgestemden en ga volledig geïnspireerd of zelfs met jouw eerste Van weer naar huis!

Voor het eerst in Nederland hebben wij de leukste en beste bedrijven die jouw droombus hebben of kunnen bouwen bij elkaar gebracht. Tijdens Camperbeurs Hardenberg vind je namelijk het Vanlife Plein waar je naar hartenlust kunt wegdromen over jouw vanlife. Ga in gesprek met ervaren vanlifers en vraag ze het hemd van het lijf. Zien wij jou ook op 20, 21 of 22 september?

Wat is Vanlife?

Vanlife is booming. Scrol drie minuten over Instagram, Pinterest of TikTok en je ziet het al voorbij komen. Mensen die leven (life) in hun bus (van). Reizigers die gelukkig worden van de minimalistische manier van leven en genieten van de vrijheid die het reizen of zelfs werken in een camperbus je biedt. Elke dag kan namelijk een andere achtertuin je werk- of slaapplek zijn!

Op het Vanlife Plein vind je deelnemers die kant en klare camperbussen aanbieden of bucampers bouwen. Zij delen graag hun expertise met jou. Onderstaand vind je een overzicht van deelnemers aanwezig op het Vanlife Plein.

Alleen op reis met de Camper? Renée doet het!

Regelmatig vragen mensen haar of ze het niet moeilijk vindt om alleen te reizen – Renée verloor vorig jaar haar man – maar ze is nog altijd gek op het camperleven en bang is ze met haar trouwe viervoeter aan haar zijde eigenlijk ook nooit.

Na een reis door Afrika was ze om: die camper moest er komen. Nu hoopt ze binnenkort met haar Citroën Jumpy de mooie Europese reizen die ze in de afgelopen zeven jaar al met haar camper maakte te kunnen vervolgen, al is ze in Nederland ook helemaal op haar plek.

Als haar barbecue en kunststof kleedje maar mee mogen. Vijf vragen aan camperliefhebster Renée!

Volg een presentatie bij VAN-Jorn

Tijdens Camperbeurs Hardenberg wordt er door VAN-Jorn op hun stand dagelijks presentaties gegeven. Schuif aan en volg de presentatie: Jouw ideale camper!

 

De ideale camper voor iedereen bestaat niet. Maar er bestaat wel voor iedereen een ideale camper. Jorn Hofman – van camperbouwer VAN-Jorn – neemt je mee door de verschillende interieurs die hij heeft zien langskomen. Hij helpt je op weg en aan het eind van deze sessie weet jij welke camper de ideale is voor jou.

Jasper vd Zwan Online Camperbeurs 2022-46

Stel al je vragen aan ervaren vanlifers

Nieuwsgierig hoe andere vanlifers dit doen? Aan welke praktische zaken je moet denken en zelfs waar doen ze het nou van? Loop dan langs bij vaNLife Magazine. Zij organiseren elke dag met verschillende ervaren vanlifers een Q&A waarin jij alles kunt vragen wat je wilt weten. Benieuwd wie wanneer aanwezig zijn? 

Scroll naar top