Deelname

Waarom deelnemen aan Camperbeurs Hardenberg?

Maak deel uit van de grootste camperbeurs van Noord-Oost Nederland! Op Camperbeurs kunnen bezoekers inspiratie opdoen en informatie inwinnen voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte camper. Daarnaast kunnen bezoekers ook bij ons terecht voor hun volgende vakantiebestemming, diverse accessoires en verschillende media op het gebied van campers.

Geef een presentatie

Naast het afnemen van een ruimte kun je kosteloos je producten en/of diensten onder de aandacht brengen door het geven van een presentatie in het Campertheater.

Vergroot je naamsbekendheid

Spreek in drie dagen tijd meer dan 6.200 camperliefhebbers!

Je bedrijf extra promoten

Geef demonstraties, workshops of iets anders interactiefs op de beursvloer. Graag denken wij met je mee om een zo hoog mogelijk rendement uit je beursdeelname te halen.

Previous
Next

jouw PRODUCT OF DIENST in de spotlight

Een volledig afgewerkte stand huren, of liever alleen vloeroppervlakte om je campers te presenteren? Bij Camperbeurs Hardenberg zijn de mogelijkheden eindeloos!

Plattegrond Camperbeurs 2022

Inmiddels is al meer dan 80% van de standplekken verkocht! Wil je deelnemen aan de grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland? Zorg dan dat je snel jouw stand boekt!

Beschikbare Plekken

Scroll naar top