Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Veelgestelde vragen

Camperbeurs is het grootste camperevent van het jaar waar de camperaars van Nederland samenkomen. Je vindt meer dan 100 deelnemers verdeeld over 7 hallen die antwoord geven op al jouw vragen.

De volgende editie Camperbeurs vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 & zondag 22 september 2024 in Evenementenhal Hardenberg.

Evenementenhal Hardenberg is goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Je kunt hier onze routebeschrijving per auto en via het openbaar vervoer bekijken.

Camperbeurs Hardenberg is voor camperaars die opzoek zijn naar de handigste accessoires, lichtste fietsen en laatste innovaties op het gebied van campers. Voor mensen die graag een camper willen aanschaffen of geïnteresseerd zijn in vanlife.

Camperbeurs Hardenberg is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Een online ticket voor Camperbeurs Hardenberg is €10,- voor volwassene, € 5,- voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en gratis voor kinderen t/m 4 jaar.

 

Aan de deur zijn tickets tegen meerprijs verkrijgbaar.

Een ticket voor Camperbeurs Hardenberg kun je online bestellen.

 

Na het succesvol afronden van je bestelling, worden de tickets naar je e-mailadres verstuurd. Het kan zijn dat deze mail met tickets in je map ongewenste mail/spam is terecht gekomen. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via uitnodiging@easyfairs.com.

Ja, parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is volledig gratis.

Binnenkort maken we de deelnemerslijst voor Camperbeurs 2024 bekend.

Vooraf kunnen wij niet 100% garanderen welke merken aanwezig zijn tijden Camperbeurs Hardenberg. Wij zijn afhankelijk van de dealers en welk aanbod zij beschikbaar hebben.

Ja! Tijdens Camperbeurs Hardenberg is iedereen van harte welkom.

Ja, er zijn sfeervolle terrasjes en een restaurant op de beursvloer voor een lekker hapje en een drankje.

Huisdieren zijn in Evenementenhal Hardenberg niet toegestaan (uitgezonderd hulphonden).

Het programma voor 2024 maken wij later bekend.

Ja, wij doen ons uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidetoiletten bij ieder toiletblok.

Je kunt de plattegrond voorafgaand aan de beurs bekijken op onze website. Op de beurs zelf ontvang je ook een plattegrond bij entree. Verder staan er verschillende (grote) plattegronden verspreid over de beursvloer.

Tijdens de beurs zijn foto- en videografen aanwezig om Camperbeurs Hardenberg schitterend vast te leggen. Hierdoor kunnen we ook na afloop blijven (na)genieten van deze beurs. Het kan zijn dat je daarbij in beeld komt. Met het bestellen van een ticket tot de beurs ga je akkoord met de opnames van video- en fotomateriaal.

Tijdens Camperbeurs kun je gratis overnachten op P2. Let op dit is wel zonder voorzieningen.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. 

Scroll naar top