Woodpecker Campers

Woodpecker Campers

Over ons

Woodpecker Campers is dé specialist voor het ombouwen van een Volkswagen Transporter naar de mooiste en gezelligste campers. Een gezellige sfeer in je camper vinden wij namelijk belangrijk, dus hebben wij onze Woodpecker Campers ontworpen als een huiskamer; een licht, maar praktisch interieur met houten details. Onze campers zijn ideaal om heerlijk mee op reis te gaan, maar ook goed te gebruiken als dagelijks vervoermiddel of zelfs als mobiele werkplek.

Een Woodpecker Camper is altijd voorzien van onder andere een complete Woodpecker kastenwant. Deze is geheel naar eigen kleur samen te stellen. Verder zijn er 4 tot wel 6 zitplaatsen mogelijk, altijd 4 slaapplaatsen door middel van een slaaphefdak en een degelijk elektra- , gas- en watersysteem aanwezig. Er zijn naast de standaard voorzieningen talloze opties die een Woodpecker camper nog leuker maken. Zoals een buitendouche, zonnepaneel, standkachel of een gave two tone kleur.

Denk of twijfel je over een (Volkswagen) camper kom dan vooral eens langs bij onze stand om te kijken wat de mogelijkheden zijn om jouw droomcamper te realiseren.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top