Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Laat je camperdroom werkelijkheid worden

Fantaseer jij al jaren over de vrijheid van een camper? Dan is Camperbeurs Hardenberg de plek om jouw avontuur te starten. Kom honderden campers bekijken en vergelijken. Laat je inspireren en informeren in de Campertheaters en vraag advies aan de experts uit de camperbranche.

 

Op 20, 21 & 22 september vind je meer dan 120 deelnemers die jou kunnen adviseren. Ga je voor een alkoof of misschien wel een buscamper? Alle soorten campers vind je verdeeld over maar liefst 7 hallen.

Welke deelnemer mag je niet missen?

Tijdens Camperbeurs vind je deelnemers die jou kunnen adviseren over de beste campers. Zij nemen een breed aanbod van campers mee naar Camperbeurs Hardenberg waar jij naar hartenlust kunt komen kijken. Onderstaand vind je een overzicht van deelnemers die jij niet kunt missen. Nog beter voorbereid op pad? Bekijk dan direct de plattegrond.
Opzoek naar een camperbus? Kijk dan eens op ons Vanlife Plein

Bezoeker aan het woord

"Wij kwamen eigenlijk oriënterend, maar gingen met een camper weg."

Vorig jaar zijn er tijdens Camperbeurs Hardenberg tientallen campers verkocht. Maar hoe werkt dit en wat is de ervaring van de bezoekers die met een camper terug naar huis reden? Wij spraken met Mirjam en haar man die tijdens Camperbeurs hun eerste camper hebben gekocht.

Laat je informeren in het Campertheater

Neem tijdens je bezoek plaats in een van de Campertheaters en volg bijvoorbeeld de presentatie over welke soorten campers er zijn of een presentatie over waar je op moeten letten bij de aanschaf van een tweedehands camper. Het Campertheater vind je in hal 7.  Ook zijn Erik & Wilma van Camper TV aanwezig om hun tips & tricks te delen over het overwinteren in een camper. Binnenkort maken we het volledige programma bekend!

Scroll naar top