Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Ga mee op reis naar Camperbeurs Hardenberg

Na het grote succes van Campertour Hardenberg in 2023 organiseren wij samen met Arie-Piet van Camperintro opnieuw een reis en deze keer zes dagen lang.

Een zesdaagse trip door de mooiste plekjes van Nederland eindigend bij Camperbeurs Hardenberg. Onderweg leer je nog meer over je camper door middel van verschillende checks en interessante workshops. Daarnaast is er uiteraard tijd voor gezellige uitjes, trekken we de natuur in, maar kun je je ook terug trekken op elk gewenst moment. Benieuwd hoe de reis eruit ziet? Lees dan verder!

Voor de Camper Tour Hardenberg zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Maandag 16 september | Op dag 1 verzamelen we op de mooie camperplaats Rucphense Weide. Hier zal een professionele camper controle uitgevoerd worden. Denk aan de bandenspanning controleren, fietsen rekken bekijken en een algemene ronde om de camper. 

In de avond kunnen we elkaar rustig leren kennen onder het genot van een vers kopje koffie en thee. Deze avond blijven we overnachten op Camperplaats Rucphense Weide. 

Dinsdag 17 september | Op dag 2 vertrekken we van Camperplaats Rucphense Weide en besteden we de dag in de Biesbosch. Hier hebben we een aantal leuke activiteiten gepland waarbij we de natuur in gaan, het Biesbosch museum bezoeken en mee gaan op een rondvaart. 

Daarna rijden we door naar Camperplaats De Zwaan in Nunspeet. In de avond doen we een workshop veilig rijden met de camper onder het genot van koffie en thee.

Woensdag 18 september | Vandaag is een rustdag, we blijven op camperplaats de Zwaan in Nunspeet. Vanuit hier heb je prachtige wandel- en fietsroutes door de omgeving of kun je stad in om te winkelen. In de avond verzamelen we weer om samen te genieten van een verzorgd buffet en een workshop over het camperen over de grens waarbij we alle tips & tricks delen en klaar staan voor al jullie vragen!

Donderdag 19 september | We starten dag 4 bij de weegbrug in Nunspeet voor wie wil. Daarna vertrekken we naar de heerlijke camperplaats aan de Ee in Siebrandahus, Friesland. Waar nu deze prachtige camperplaats staat stonden vroeger de koeien. De middag beginnen we dan ook met een workshop over het houden van koeien van de boer zelf, dat is weer eens iets anders op camperreis toch! In de avond gaan we onze verkeerstheorie testen in de koeienstal. Heeft een koe van rechts voorrang of niet? Het komt allemaal voorbij.

Vrijdag 20 september | Vandaag beginnen we rustig met een kopje koffie of thee tussen de koeien. We gaan niet alleen de koeien bekijken, maar ook elkaars camper. Altijd leuk even gluren bij de buren. Eind van de middag vertrekken we naar Hardenberg. Hier overnachten we op het terrein van Evenementenhal Hardenberg. Let op, hier zijn geen voorzieningen, maar staan we wel gezellig bij elkaar.

Zaterdag 21 september | Op dag 6 sluiten we de reis gezamenlijk af tijdens een heerlijk ontbijt in het restaurant van Camperbeurs Hardenberg voordat de beurs geopend is. Vervolgens kunnen jullie de Beursvloer gratis betreden en heerlijk rondneuzen tussen alle campers, mooiste accessoires, bestemmingen en nog veel meer. 

Meld je aan voor Camper Tour Hardenberg

Prijzen

Voor Camper Tour Hardenberg kun je je opgeven als:

DUO     (1 camper, 2 personen)

SOLO   (1 camper, 1 persoon)

 

De prijzen voor deelname zijn:

Deelname DUO  €349,-

Deelname SOLO €299,-

Let op, er geldt een toeslag op campers langer dan 8 meter van €10,-.

Voor deze zesdaagse Camperreis zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang en geef je op! 

 

Je aanmelding wordt door Arie-Piet van Camperintro verwerkt.

Scroll naar top