Ga mee op reis naar Camperbeurs Hardenberg

Voor het eerste organiseren wij samen met Arie-Piet van Camperintro “De Camper Tour Hardenberg”. Een vijfdaagse trip door de mooiste plekjes van Nederland eindigend bij Camperbeurs Hardenberg. Onderweg leer je nog meer over je camper door middel van verschillende checks en interessante workshops. Daarnaast is er uiteraard tijd voor gezellige uitjes, trekken we de natuur in, maar kun je je ook terug trekken op elk gewenst moment. Benieuwd hoe de reis eruit ziet? Lees dan verder!

 

Voor de Camper Tour Hardenberg zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Dinsdag 19 september | Op dag 1 verzamelen we op de mooie camperplaats Rucphense Weide. Hier zal een professionele camper controle uitgevoerd worden. Denk aan de bandenspanning controleren, fietsen rekken bekijken en een algemene ronde om de camper. 

In de avond is er een workshop en blijven we overnachten op Camperplaats Rucphense Weide. 

Camperplaats de Rucphense weide is een camperplaats gelegen tussen Roosendaal en Breda in Noord-Brabant in een landelijke omgeving met een tal van prachtige fietsroutes die langs de camperplaats komen. Het is een plaats om te ontspannen, te ontdekken,  te genieten en waar gasten de passie voor het camperleven delen.

Gastvrijheid en service staat bij camperplaats de Rucphense weide hoog in het vaandel. Iedereen moet zich thuisvoelen en daar doet camperplaats de Rucphense weide alles aan. Er worden kampvuuravonden, fietstochten BBQ’s en nog veel meer georganiseerd.

Woensdag 20 september | Op dag 2 vertrekken we van Camperplaats Rucphense Weide en besteden we de dag in de Biesbosch. Hier hebben we een aantal leuke activiteiten gepland staan waarbij we de natuur in gaan. 

Daarna rijden we door naar Camperplaats De Zwaan in Nunspeet. Hier genieten we gezamenlijk van een heerlijk buffet en vindt er aansluitend een workshop plaats. 

Camperplaats De Zwaan is een gezellige camperplaats midden op het platteland en omgeving door groen. Het hele jaar door is hier genoeg in de omgeving te beleven, maar kan er ook genoten worden van de rust die het platteland biedt. 

Donderdag 21 september | Voordat we beginnen aan het programma van dag 3 is er de mogelijkheid om de camper te wegen. Vervolgens vertrekken we richting Drenthe. er is een leuke stop gepland bij het Terhorsterzand. Waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden alleen of in groepsverband. 

We rijden door naar Veendam waar we overnachten op Camperplaats Borgerswold. Hier vindt in de avond opnieuw een interessant workshop plaats en sluiten we de avond gezellig af. 

Camperplaats Borgerswold is een prachtig gelegen camperplaats in een 480ha groot recreatiepark. Het park is ruim opgezet in een bosrijke omgeving direct aan het water waar alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn. 

Vrijdag 22 september | De op een na laatste dag beginnen we rustig. Er hoeft geen grote afstand gereden te worden dus er is een leuke stop gepland bij het Boomkroonpad. Hier gaan we een wandeling lopen door de toppen van de bomen samen met een gids, maar is ook de mogelijkheid om lekker te fietsen. 

Daarna rijden we door naar Evenementenhal Hardenberg waar we overnachten op het groene gedeelte van de parkeerplaats. Let op, dit is zonder voorzieningen. 

Zaterdag 23 september | Op dag 5 sluiten we de reis gezamenlijk af tijdens een heerlijk ontbijt in het restaurant van Camperbeurs Hardenberg voordat de beurs geopend is. Vervolgens kunnen jullie de Beursvloer gratis betreden en heerlijk rondneuzen tussen alle soort campers, mooiste accessoires, bestemmingen en nog veel meer. 

Prijzen

Voor Camper Tour Hardenberg kun je je opgeven als DUO of als SOLO reiziger. De prijzen voor deelname vind je hier:

Deelname DUO  €289,-

Deelname SOLO €229,-

Meld je aan voor de Camper Tour Hardenberg

Inschrijven voor Camper Tour Hardenberg is helaas niet meer mogelijk. Door het grote enthousiasme zitten we volledig volgeboekt. 

Voor deze vijfdaagse Camperreis zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang en geef je op! 

 

De trip start op dinsdag 19 september en eindigt op 23 september.

 

Je aanmelding wordt door Arie-Piet van Camperintro verwerkt.

Scroll naar top