Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Jouw deelname

Easyfairs – de organisatie achter Camperbeurs Hardenberg – beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om je van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar jouw beursdeelname. Samen maken we jouw deelname tot een succes en zorgen we voor een maximaal rendement!

Wat kun je van ons verwachten?

Extra voorzieningen

Na inschrijving als exposant van Camperbeurs Hardenberg ontvang je inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.
My Easyfairs

Gratis promotie materiaal

Wij hebben een online media kit voor je samengesteld met verschillende banners en logo's om jouw deelname online te promoten aan je doelgroep. Deze vind je in My Easyfairs. Maak hier gebruik van. Daarnaast ontvang je 10 gratis - digitale - tickets om uit te delen aan jouw klanten. Zo kun je je relaties uitnodigen voor de beurs. Of een online winactie opzetten. 

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot je beschikking en helpen je graag met al je vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om je deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Extra promotiemogelijkheden

Wil jij naast jouw deelname aan Camperbeurs Hardenberg jouw merk of product nog meer bekendheid geven? Er zijn meerdere mogelijkheden om extra reclame te maken voor jouw merk. Denk bijvoorbeeld aan reclame op het scherm bij de entree, een advertentie in het beursboekje en nog veel meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de website van Camperbeurs Hardenberg waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Om je op weg te helpen om alles goed in te vullen hebben we een uitgebreide uitleg voor je geschreven. 

1
Banner CMPB 1080x1080 1 Kom je ook

Mediakit

Laat jou fans en volgers weten dat je aanwezig bent op 20, 21 & 22 september. Om je hierbij te ondersteunen hebben wij alvast een aantal afbeeldingen opgemaakt die je kunt inzetten op je website, in mails en social media kanalen. 

Scroll naar top