Wat is er allemaal te beleven?

Tijdens Camperbeurs Hardenberg staan meer dan 100 deelnemers die hun mooiste campers presenteren aan jou. Kom alle verschillende modellen bekijken, vergelijken en wie weet rij jij naar huis met je nieuwe thuis op wielen! Naast alle campers is er nog veel meer te beleven tijdens Camperbeurs. Lees je mee?

Test je nieuwe fiets

Naast de vele fietsen, steps, e-scooters en nog veel meer vind je een uitgebreid fietsparcours waar je jouw nieuwe tweewieler uitgebreid kunt testen. Stap jij ook op de pedalen in hal 7?

Doe vakantie inspiratie op

De camper hebben jullie in bezit, maar waar gaat de volgende reis naar toe? Laat je inspireren op het Bestemmingsplein door de leukste campings, VVV kantoren en vertegenwoordigers van de mooiste natuurgebieden. Wie weet staat jouw volgende vakantiebestemming er wel tussen.

Maar eerste koffie!

Begin je bezoek aan Camperbeurs Hardenberg met een goede kop koffie en een lekker stukje gebak, zodat je vervolgens heerlijk kunt slenteren door de vele hallen. Ook voor een heerlijke lunch kun je bij ons aanschuiven op èèn van de gezellige terrassen.

Camper Proefrijles

Ben jij nog niet eerder met een camper op reis geweest en twijfel je nog om er in te rijden? Volg dan tijdens Camperbeurs Hardenberg een Camper proefrijles.

Interessante presentaties

Tijdens Camperbeurs Hardenberg worden er op meerdere plekken kennis gedeeld door interessante sprekers uit de camperbranche zoals NKC, Aveco en Fixxter. Ook Camper Tv en De Avonturenfamilie komen hun ervaringen met je delen over het reizen met een camper. Daarnaast zijn er presentaties en een Q&A op het Vanlife Plein, waar je vanlifers het hemd van het lijf mag vragen!

Ga jij in je camperbus wonen?

Kom dan zeker langs op het Vanlife Plein. Hier staan niet alleen de leukste bedrijven die camperbussen ombouwen, maar geeft Van-Jorn de hele dag presentaties. Vanlife Magazine is ook aanwezig, samen met een aantal vanlifers die je alles mag vragen wat je wilt over het wonen en leven in een camperbus!

Blijf gratis overnachten

Het gehele weekend van Camperbeurs Hardenberg stellen wij P2 beschikbaar als GRATIS camper overnachtingsplek. Maak er dus een gezellig weekend van en ga na je bezoek nog even gezellig wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Let op, de overnachtingsplek is zonder voorzieningen.

Bekijk honderden campers

Tijdens Camperbeurs Hardenberg staan er tientallen camperdealers die hun mooiste campers en camperbussen meenemen. Van Alkoof tot Integraal en buscamper alle verschillende soorten, zowel nieuw als jonggebruikt vind je het weekend van 20, 21 & 22 september.

Accessoiresplein

Geef een upgrade aan je volgende camperreis met de beste stoelen, mooiste luifel of het lichtste systeem om je opslagruimte in te richten. Maar ook de beste producten om je camper te laten glimmen en de slimste zonnepanelen zodat jij energiezuinig en zorgeloos vrij kunt staan. Neem een kijkje op het Accessoiresplein in hal 3 en ontdek alle verschillende accessoires.

Ga met ons op reis!

Samen met Camperintro organiseren wij dit jaar voor het eerst ‘De Camper Tour Hardenberg’. Een 5 daagse campertour door Nederland, met meerdere leuke activiteiten, informatieve presentaties en gezellige overnachtingen om vervolgens te eindigen in Hardenberg met een bezoek aan Camperbeurs.

Ontdek de omgeving

Breng je een bezoek aan de Camperbeurs en wil je nog wat langer vertoeven in de regio Hardenberg? Kijk op www.visithardenberg.nl/fris
Scroll naar top