activiteiten

Camperliefhebbers 

Voor alle camperliefhebbers biedt Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg uitkomst: voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe camper of een tweedehands, voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot het huren van een camper of het ombouwen van een kleine bus naar een camper. Op Camperbeurs staan de exposanten te popelen om deze camperliefhebbers te helpen bij het realiseren van hun camperdromen. Zij presenteren diverse topmerken met hun nieuwste modellen. Maar Camperbeurs staat er vooral al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt.

Fietsparcours

Test jouw nieuwe (elektrische) vouwfiets op het fietsparcours! Slalom, trap op de rem en ga soepeltjes door de bochten die het parcours telt. Test je fiets goed uit, zodat je zeker bent van je aankoop!

Het fietsparcours vindt je in hal 3.

Campertheater

Tijdens Camperbeurs is er ook een sprekers- en activiteitenprogramma. Woon een presentatie bij in het Campertheater! Verschillende sprekers praten je bij op het gebied van campers bouwen, goed voorbereid op reis gaan en het aankopen van een camper.

Je bent van harte welkom om tijdens de beurs aan te schuiven in het Campertheater.

Inspiratiepleinen

Verdeelt over de gehele beursvloer zijn diverse inspiratiepleinen opgezet waar je campers kunt bekijken. Doe inspiratie op voor je volgende reis!

 Ook is er horeca aanwezig op de Camperbeurs, zodat bezoekers tijdens hun beursbezoek een hapje kunnen eten en drinken.

Maak je dromen waar en stap bij ons in!

Scroll naar top