Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Benieuwd naar het rijden in een camper?

Nog geen ervaring met het rijden in een camper en geen idee wat je te wachten staat? Geen zorgen! Tijdens Camperbeurs Hardenberg kun jij nu je eerste Camper proefrijles volgen. Tijdens de proefrijles leer je in het kort de kneepjes van het vak onder begeleiding van ervaren instructeurs. Of je nu droomt van je eigen camperavontuur of gewoon wilt ontdekken hoe het voelt om zo’n huis op wielen te besturen, een proefrijles is de ideale eerste stap.

 

Vanaf hal 7 stap je het buitenterrein van Evenementenhal op waar Kreeft opleidingen voor je klaar staat. Na een korte instructie stap je in en ga je samen op afgesloten terrein je eerste meters maken! 

De rijschool

Kreeft opleidingen

Kreeft Opleidingen is een landelijk werkend multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Met de invoering van het nieuwe rijbewijs C1 is het voor bezitters van voertuigen in deze gewichtsklasse gemakkelijker geworden om in het bezit te komen van het juiste rijbewijs. Het behalen van het C1 rijbewijs vergroot de rijvaardigheid in de camper en dus het vertrouwen bij het rijden.

Reserveer een proefrijles

Door de grote interesse in de proefrijlessen zijn de reserveringen helemaal volgeboekt.

Maar elke dag zijn er een aantal plekken beschikbaar op open inloop. Informeer dus gerust of er nog een plekje vrij is bij Kreeft opleidingen tijdens Camperbeurs. Zij staan op het buitenterrein die je kunt bereiken vanuit hal 7 links van het fietsparcours. 

Scroll naar top