Camperbeurs

De extra grote editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is in 2019 bezocht door 6.230 bezoekers. Zij bezochten meer dan 75 exposanten die verdeeld waren over 6 hallen.

Topmerken

Diverse topmerken zijn vertegenwoordigd op Camperbeurs. Ga je voor een Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laike of Chausson? Met maar liefst 17.000 m2 vloeroppervlakte zit er altijd wel een camper voor je bij! Exposanten bieden een grote variatie in zowel nieuw als gebruikt aanbod.

Campertheater

Bereid je voor op jouw volgende reis en woon een presentatie bij in het Campertheater! Tijdens de afgelopen editie gaven diverse sprekers een presentatie over campers kopen, bouwen en onderhouden. Zo vertelde Anno Huidekoper van Camperfixx hoe je het beste een camper kunt bouwen, en zorgde Jan Willems van NKC ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat.

Fietsparcours

Je hebt je camper geparkeerd op de mooiste plek van de camping. Eindelijk staat alles op z’n plek, en dan bedenk je je dat je een aantal ingrediënten voor het avondeten mist! Geen paniek: met een (elektrische) vouwfiets ben je zó bij de dichtstbijzijnde supermarkt! Je wilt natuurlijk weten wat je koopt, dus we bieden je de mogelijkheid tot het testen van je fiets in het Fietsparcours.

De grootste camperbeurs van Noord-Oost Nederland!

Scroll naar top