Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Dit is Camperbeurs

De plek waar camperaars samenkomen

Of jij nu al jaren geniet van de vrijheid van een camper of de dagen aan het aftellen bent om aan jouw eerste camperavontuur te beginnen. Tijdens Camperbeurs Hardenberg vind je alles wat je wilt weten. Met 7 beurshallen is meer dan 19.000 m2 gevuld met de mooiste campers, nieuwste accessoires en prachtige bestemmingen om te ontdekken. Tijdens jouw bezoek kun je honderden campers vergelijken en alles te weten komen over het reizen of zelfs wonen in een camper.

 

Met meer dan 120 deelnemers vind jij er alles over je nieuwe camper. Neem plaats in ons Campertheater voor het laatste nieuws over het rijden met een dieselcamper of ontvang de beste tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een gebruikte camper. Volg een rijles op de grote parkeerplaats of volg een workshop en ontdek of het Vanlife iets voor jou is. Ook aan accessoires is er volop keuze! Test je nieuwe (elektrische) fiets of step, de beste poetsmiddelen waar je camper van gaat shinen, slimme douchekoppen, inbouw toiletten of het mooiste onbreekbare servies.

 

Kom jij ook op 20, 21 & 22 september naar Campersbeurs Hardenberg?

Ik wil een camper

Waar moet ik op letten tijdens de aanschaf van mijn eerste camper?

Ik heb een camper

Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er en hoe upgrade ik mijn camper?

Vanlife

Lever jij je huissleutel in om te gaan wonen in je eigen camperbus?

Dit maakt Camperbeurs uniek

Camperbeurs Hardenberg heeft het breedste aanbod leveranciers van campers, accessoires en alles wat je nodig hebt voor jouw volgende camperreis.
VANLIFE PLEIN
ACCESSOIRESPLEIN
FIETSPARCOURS
CAMPERTHEATERS
GRATIS OVERNACHTINGSPLEK

Wat is er allemaal te beleven?

Fietsparcours

Verleng het gevoel van vrijheid en stap na het parkeren van je camper op je fiets, e-bike en ontdek de omgeving. Tijdens Camperbeurs test je alle tweewielers uit op het Fietsparcours om tot jouw beste keuze te komen.

Vanlife Plein

Ga jij het avontuur aan in je eigen camperbus? Kom dan langs op het Vanlife Plein. Hier staan bedrijven die je kunnen adviseren over de juiste camperbus, handigste indeling en de beste accessoires aanbieden om jouw Vanlife nog beter te maken. Daarnaast kun je plaatsnemen voor een Q&A met Vanlifers of een presentatie volgen.

Accessoiresplein

Geef een upgrade aan je volgende camperreis met de beste stoelen, mooiste luifel of het lichtste systeem om je opslagruimte in te richten. Maar ook de beste producten om je camper te laten glimmen en de slimste zonnepanelen zodat jij energiezuinig en onbezorgd vrij kunt staan.

Camper bestemmingen

De leukste bestemmingen voor jouw volgende camperreis vind je tijdens Camperbeurs. Van de gezelligste campings tot de mooiste landen en volledig verzorgde camperreizen presenteren zich aan jou.

Proefrijlessen

Ben jij nog niet eerder met een camper op reis geweest en twijfel je nog om er in te rijden? Volg dan tijdens Camperbeurs Hardenberg een Camper proefrijles.

Campertheaters

Tijdens Camperbeurs kun je op meerdere plekken informatieve presentaties, demonstraties of zelfs panelgesprekken bijwonen. Je kunt plaats nemen het campertheater in hal 7, maar ook op het Vanlife Plein in hal 4.

Let op!

Tijdens Camperbeurs 2023 heeft 80% direct geboekt voor de volgende editie. Wil je ook deelnemen in 2024? Wacht dan niet te lang!

Word onderdeel van de grootste Camperbeurs van Nederland

Boek nu jouw stand!

Scroll naar top