Camperbeurs

 Deze grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland is te bezoeken op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens Camperbeurs vind je een tal van camper aanbieders, vele demonstraties en mogelijkheden om producten te testen. En verschillende sprekers in het Campertheater om hun tips en tricks met jou te delen.

Topmerken

Diverse topmerken zijn vertegenwoordigd op Camperbeurs. Ga je voor een Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laike of Chausson? Met maar liefst 17.000 m2 vloeroppervlakte zit er altijd wel een camper voor je bij! Exposanten bieden een grote variatie in zowel nieuw als gebruikt aanbod.

Campertheater

Bereid je voor op jouw volgende reis en woon een presentatie bij in het Campertheater! Diverse sprekers geven een presentatie over campers kopen, bouwen en onderhouden, zodat je goed voorbereid op reis gaat. Zoals de Nederlandse kampeerclub (NKC), Arie Piet van Camperintro, Kampeermeneer, Fixxter en Erik & Wilma van Camper TV.

Fietsparcours

Je hebt je camper geparkeerd op de mooiste plek van de camping. Eindelijk staat alles op z’n plek, en dan bedenk je je dat je een aantal ingrediënten voor het avondeten mist! Geen paniek: met een (elektrische) vouwfiets ben je zó bij de dichtstbijzijnde supermarkt! Je wilt natuurlijk weten wat je koopt, dus we bieden je de mogelijkheid tot het testen van je fiets in het Fietsparcours.

GRATIS overnachtingsplek

Ben jij al in het bezit van een camper en kom je voor de laatste nieuwtjes en mooiste accessoires? Kom dan met de camper en maak er een gezellig weekend van! Hardenberg bevindt zich in een prachtige omgeving. Parkeer de camper gratis bij ons op het terrein en combineer de beurs met leuke uitstapjes!

De grootste camperbeurs van Noord-Oost Nederland!

Populairder dan ooit

De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Het reizen met een camper laat je het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaren. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming. Bekijk de mooiste campers, ontdek veel handige gadgets en prachtige nieuwe camperplaatsen over de hele wereld op Camperbeurs op 22, 23 en 24 september 2023 in Evenementenhal Hardenberg. 

Scroll naar top