Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Camperbeurs laat jou onbezorgd genieten op reis

Als campereigenaar weet jij als geen andere dat de vakantie begint zodra je de straat uitrijdt. Je geniet van wat je onderweg tegenkomt en voelt je thuis zodra de camper geparkeerd staat. En dan?

 

Pak je de fiets en ga je erop uit? Of plaats je jouw stoel in het zonnetje en geniet je van een goed boek? Alles wat je nodig hebt zowel onderweg als op de plaats van bestemming vind je tijdens Camperbeurs Hardenberg. Of dit nu gaat om de juiste verzekering, mooiste fiets of antislip matjes voor in de kasten.

Deelnemers die je niet mag missen tijdens je bezoek

Hieronder vind je een handig overzicht met deelnemers waar jij sowieso langs moet om jouw volgende camperreis volledig voorbereid op pad te gaan. Loop bijvoorbeeld eens over ons Accessoiresplein of doe inspiratie op voor je volgende reisbestemming op het Bestemmingsplein.

Laat je inspireren in het Campertheater

Nieuwsgierig wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe andere camperaars het aanpakken? Neem plaats in het Campertheater in hal 7. Hier vind je niet alleen presentaties van bijvoorbeeld NKC, maar ook Erik & Wilma van Camper TV zijn aanwezig om hun ervaringen te delen. Het volledige programma van de theaters volgt binnenkort.

Blijf gratis overnachten!

Tijdens Camperbeurs stellen wij onze groene parkeerplaats beschikbaar voor camperaars om te overnachten. Dit is zonder voorzieningen als stroom en water, maar je kunt het gehele weekend gratis staan. Na je bezoek kun je dus nog lekker fietsen in de omgeving, een hapje gaan eten of een van de leuke wandelroutes volgen die Vechtdal te bieden heeft.

Scroll naar top