Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Expedition Far East

Expedition Far East
Expedition Far East

Expedition Far East

Over ons

Camperreizen met kleine groepen naar bijzondere bestemmingen.
De camperreizen van Expedition Far East onderscheiden zich door drie bijzonderheden. Ten eerste begeleiden wij al onze reizen zelf, of worden de reizen begeleid door ons opgeleide fulltime reisbegeleiders (geen ingehuurde vrijwilligers). Ten tweede kamperen we met zeer grote regelmaat in de vrije natuur en ten derde zijn onze reizen, juist door onze filosofie over reizen, zeer geschikt voor iedereen die niet in een groep, maar wel met een groep wil reizen.
‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’©. Een mix van alleen reizen met de zekerheid van een goede organisatie, deskundige begeleiding, saamhorigheid, vrijheid, solidariteit en support.
Daarnaast kenmerken de camperreizen van Expedition Far East zich door de bijzondere bestemmingen die met een doorsnee camper goed te maken zijn en de vaak bijzondere overnachtingsplaatsen tijdens onze reizen, die mogelijk zijn door recherche van onze begeleiding-truck ter plaatse.
Onze camperreizen zijn niet alledaagse reizen die je normaal gesproken als individu niet snel alleen zal maken. Wij verrichten als ervaren reizigers al het voorwerk en nemen de vaak lastige en moeilijke organisatie voor je uit handen.
Tijdens onze camperreizen reizen we als echte pioniers en rijden indien mogelijk over onbekende wegen, ver van de platgereden toeristische paden en bezoeken bezienswaardigheden, die wij als ontwikkelaars van deze reizen voor u hebben bezocht en geselecteerd.
Neem deel aan een van de camperreizen van Expedition Far East en ervaar het unieke concept, waarbij je als reiziger optimaal kunt genieten door het gevoel alleen te reizen, maar met de zekerheid van een back-up.
Nieuwsgierig? Bezoek ons dan op onze stand 721 tijdens de camperbeurs in Hardenberg!

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top