Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Woodpecker Campers

Woodpecker Campers

Woodpecker Campers

Over ons

Welkom bij Woodpecker Campers, dé specialist in het omtoveren van jouw Volkswagen Transporter tot de meest charmante en gezellige campers! Wij hechten veel waarde aan een warme en huiselijke sfeer in onze campers, daarom hebben we de Woodpecker Campers ontworpen als jouw eigen knusse woonkamer, met een licht en praktisch interieur met prachtige houten details.

Onze campers zijn perfect geschikt voor onvergetelijke reizen, maar zijn ook ideaal als dagelijks vervoermiddel of zelfs als mobiele werkplek. Het is onze missie om jouw camperervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

Elke Woodpecker Camper wordt standaard geleverd met een complete Woodpecker kastenwand, die je volledig naar eigen kleurwens kunt samenstellen. Daarnaast bieden we 4 tot 6 zitplaatsen, altijd 4 slaapplaatsen dankzij het slaaphefdak, en een betrouwbaar elektra-, gas- en watersysteem.

Maar dat is nog niet alles! Bij Woodpecker Campers zijn er talloze opties om jouw camper nog meer naar wens te maken. Denk hierbij aan een buitendouche voor extra gemak, een zonnepaneel voor groene energie, een standkachel voor comfortabele avonden en zelfs gave two-tone kleurenopties om jouw camper uniek te maken.

Ben je aan het overwegen of twijfel je nog over de aanschaf van een (Volkswagen) camper? Kom gerust langs bij onze stand om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om jouw droomcamper werkelijkheid te laten worden. Bij Woodpecker Campers staan we klaar om je te inspireren en adviseren, zodat jouw camperavontuur een onvergetelijke ervaring wordt. Wacht niet langer en laat je betoveren door de charme van Woodpecker Campers!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top