Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV

Over ons

Webasto is totaalleverancier van een comfort aan boord van uw camper of caravan.
Dat doen we met de volgende producten:

Verwarmingsoplossingen voor campers en caravans
Webasto is marktleider op het gebied van dieselverwarming voor alle soorten voertuigen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties op basis van geavanceerde testnormen hebben altijd onze hoogste prioriteit gehad. Hierdoor konden we de verwarmingssystemen perfect op uw kampeerbehoeften afstemmen en verfijnde oplossingen bieden.

Cool Top Trail Airconditioning – Optimaal comfort in camper en caravan
Met de Cool Top Trail presenteert Webasto een kwalitatief hoogwaardige serie van airconditioningsystemen voor caravans en campers. De systemen zijn beschikbaar in vijf verschillende vermogens, zodat er ook voor elke lengte een passende oplossing beschikbaar is.

Koelkasten voor campers en caravans
Webasto werkt al vijf jaar samen met een Italiaanse producent van koelkasten, waardoor we koelkasttechnologie voor de maritieme markt kunnen bieden. Webasto biedt daarnaast de mogelijkheid voor verfijnde koelkastoplossingen voor de camper- en caravanmarkt.

Het koelkastmerk Isotherm is inmiddels op de wereldwijde maritieme markt bekend vanwege de hoogwaardige oplossingen voor compressorkoelkasten. Webasto biedt deze bewezen oplossingen nu speciaal aan voor camper- en caravanfabrikanten over de hele wereld. Dankzij de combinatie van prestaties, afmetingen en inhoud is de compressorkoelkast niet alleen interessant voor camperliefhebbers, maar ook voor caravangebruikers.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top