Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Waypoint Notter BV

Waypoint Notter BV

Waypoint Notter BV

Over ons

WayPoint is sinds 1999 een begrip in de wereld die om recreatieve navigatie draait. Maar niet alleen voor navigatie kun je bij ons terecht. Ons assortiment is erg divers, naast navigatie kun je ook bij ons terecht voor communicatie, actiecamera’s, outdoorkleding en nog veel meer.

Daarnaast ontwikkelen we ook zelf producten, zowel software (OnRoute) als hardware. De basis van ons bedrijf blijft de persoonlijke benadering naar onze klanten en dat we weten wat we verkopen.

5 echte winkels

Met 5 winkels zit er altijd wel een WayPoint bij je in de buurt. Ooit begonnen in het Twentse Notter vanuit de boerderij die bij veel van onze klanten nog steeds bekend is.

Waarom nog een winkel in deze tijd dat er steeds meer online gaat? Naar ons idee is het hebben van winkels het verlengstuk van onze online activiteiten. Als een van de eerste bedrijven in Nederland hebben we continu gewerkt aan de combinatie van online en echte winkels. Via onze website bieden we een schat aan informatie, maar zoals geen ander weten we dat een persoonlijke contact en het echt vast kunnen houden van de producten zeker zo belangrijk is.

Daarom is iedereen uiteraard welkom in een van onze winkels. De koffie staat klaar en onze adviseurs zullen de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Je zult merken dat onze medewerkers veel van onze producten gebruiken en zodoende ook uit eigen ervaring kunnen spreken over het geen ze verkopen. Van veel artikelen hebben we werkende demonstratiemodellen beschikbaar zodat we je echt goed kunnen informeren. Klik hier voor onze contactgegevens.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top