Erik & Wilma overwinteren 3.0

Erik & Wilma zijn vlak na het Camperbeurs weekend weer vertrokken naar de zon. Voor het derde jaar op rij delen zij hun reis weer wekelijks op Youtube. Intussen zijn ze al een aantal weken op pad en wij delen dan ook graag een update! 

Ze beginnen hun reis in Nederland en België, die ze in twee etappes doorkruizen richting Frankrijk. Vervolgens beginnen ze een mooie reis door Noord-Frankrijk om uiteindelijk uit te komen in Spanje en Portugal. Maar eerst lopen ze nog tegen een aantal hindernissen aan. Door brandstof tekorten is het namelijk lastig om aan diesel te komen. Ze doen het rustig aan en rijden van tankstation naar tankstation om zo Spanje te kunnen bereiken. 

España. Erik en Wilma reizen verder geïnspireerd door de routes van Campercontact. Ze hebben de route ‘Van Baskenland tot Algarve’ gekozen, maar reizen deze net andersom. Onderweg genieten ze volop van wat ze tegen komen en delen dit dan ook graag in hun wekelijkse vlog!

Geen enkele aflevering missen van Erik & Wilma van Camper TV? Abonneer je op hun kanaal of sla de Play list op om elke week de nieuwe vlog te kunnen bekijken: www.youtube.com/playlist?list=PLBUECBAkfAIAJUc6cxcwdaXyym_-1CMVJ

Deel dit bericht

Scroll naar top