Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Rent a Green Camper

Rent a Green Camper

Over ons

Ontdek de ultieme duurzame vakantie-ervaring met RentAGreenCamper.nl! Huur een elektrische Volkswagen ID Buzz en beleef de vrijheid van reizen op een milieuvriendelijke manier. Ga groen op vakantie en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid in één. Ontdek nu hoe eenvoudig het is om een duurzame camper te huren en jouw avontuurlijke dromen waar te maken!

Nieuws

Vacatures

Wij zoeken campings die uitgifte/inname/schoonmaak van onze camper willen doen

Graag zouden wij in contact met jullie willen komen over het volgende business voorstel. Wij zijn Rent A Green Camper (https://www.rentagreencamper.nl/) en verhuren tot camper omgebouwde retro elektrische VW ID.Buzz aan consumenten. Onze kracht zit ‘m in sales en marketing, en vooral de onderliggende IT die het mogelijk maakt uitstekend vindbaar te zijn. Waar onze kracht minder ligt is het uitgeven, innemen, controleren en schoonmaken van de campers. Wij zoeken partners die dat voor ons kunnen doen.
Uiteraard betalen wij daar dan voor. De sales blijven we zelf doen, al is het wellicht ook mogelijk om hiervoor samen dan iets op te zetten op de camping.

View Jobs Ads »

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top