Aveco Verzekeringen

Aveco Verzekeringen

Over ons

Aveco Verzekeringen is de specialist in camper- en caravanverzekeringen. Wij bieden caravan- & camperbezitters rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Dit uit zich in ons Camper ZekerheidsPakket onder andere in een garantie op een vervangende camper bij schade of pech.

Door nauwe samenwerking met toonaangevende camper- en caravanbedrijven en taxatie- en expertisebureau Camper Caravan Expertise bieden wij iedere klant snelle en uitstekende afhandeling en hulpverlening in geval van schade en pech.

Onze werkwijze is persoonlijk én onze betrokken en integere medewerkers hebben passie voor kamperen. Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kom dan gerust langs op onze stand.

Klanten van Aveco Verzekeringen kunnen twee entreekaarten bestellen voor de prijs van één! Deze aanbieding is alleen geldig in de online voorverkoop. Kijk voor meer informatie op: https://www.avecoverzekeringen.nl/klantvoordeel/kortingsacties/2-voor-de-prijs-van-1/

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top