Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Nieuw! Camper Tour Hardenberg

Ga mee op reis naar Camperbeurs Hardenberg

Dit jaar introduceren wij voor het eerst een vijfdaagse campertrip met als eindbestemming Camperbeurs Hardenberg. Onder begeleiding van Arie-Piet van Camperintro zal er een groep camperaars genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft en tegelijk nog meer leren over het het reizen met een camper en hun eigen camper! Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Lees dan mee! 

In het kort

Camper Tour Hardenberg is geschikt voor campereigenaren die een paar dagen op reis willen met mede camperaars. De route begint op dinsdag 19 september in Rucphen. Vervolgens wordt er een route gereden via onder andere Nunspeet en Veendam, eindigend in Hardenberg. 

De camper overnachtingsplaatsen zijn allemaal voor je geregeld net als de verschillende activiteiten waar je deel aan kunt nemen. Verdeeld over de dagen is er ruimte voor ontspanning, leerzame workshops en leuke uitjes in de buitenlucht. 

Benieuwd wat er precies per dag op de planning staat? Lees dan snel verder op de uitgebreide informatiepagina.

De hoogtepunten

Uiteraard is het leukste hoogtepunt van deze reis de eindbestemming: Camperbeurs Hardenberg. 😉 Maar verdeeld over de dagen zijn er zoveel leuke uitjes georganiseerd. Bijvoorbeeld het bezoek aan de Biesbosch. We verklappen nog niet direct wat we gaan doen, maar iedereen die de omgeving kent weet dat het hier gegarandeerd genieten is in de natuur. Maar ook het Boomkroonpad verdiend een vermelding. Dit klinkt wellicht wat avontuurlijk, maar je kunt op een hele eenvoudige en veilige manier genieten van de omgeving van een hele mooie hoogte. 

 

Je leest het al, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het leukste aan Camper Tour Hardenberg is natuurlijk het gezelschap. Samen met camperliefhebbers op reis, ervaringen delen, lachen en genieten van wat Nederland en het camperleven te bieden heeft. 

Deel dit bericht

Scroll naar top