Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Voor het eerst dit jaar heeft Camperbeurs Hardenberg in samenwerking met Arie-piet van Camperintro een Campertour georganiseerd. De tour bestond uit vijf dagen waarbij er elke dag naar een andere camperplek is gereden, workshops werden gegeven en natuurlijk leuke activiteiten gepland stonden. En dit was een groot succes! Een aantal weken voor de start was het zelfs al helemaal volgeboekt!

Benieuwd hoe dit eruit zag? Ik, Birgit neem je graag mee met 1 dag van Camper Tour Hardenberg, ik had namelijk het geluk een dag mee te mogen! Lees je mee?

Woensdag 20 september | Dag 2 Camper Tour Hardenberg

Elke ochtend mochten de camperaars zelf opstarten en op eigen initiatief naar de volgende activiteit rijden. Dit vonden ze heel prettig aangezien ze dan zelf de route konden bepalen. Om 10:30 verzamelde de groep op de parkeerplaats bij de Biesbosch waar we een tochtje met de boot gingen maken door de Biesbosch. Deze toch werd verzorgd door een kapitein die tijdens de toch veel informatie deelde over het gebied en welke dieren er  wonen. Deze tocht vonden de camperaars erg leuk. ‘’We wonen zelf in de buurt van de Biesbosch maar we waren er eigenlijk nog nooit geweest. Na deze tocht gaan we zeker onze vrienden aanraden om er ook heen te gaan. De natuur is hier zo mooi en de rust die je hier ervaart is geweldig!’’ benoemde een van de camperaars. Na de boottocht was er de mogelijkheid om nog het museum te bezoeken.

Na het museum bezoek reed weer verder naar de volgende camperplek De Zwaan in Nunspeet. Bij aankomst werd iedereen welkom ontvangen en naar de plek gewezen waar ze die avond konden staan. Iedereen had een leuke dag gehad en dat werd ook goed besproken met elkaar. Overal waren er stoeltjes neergezet tussen de campers en iedereen was welkom om bij elkaar te gaan zitten en een drankje te drinken. Dit is echt de gezelligheid die een groepsreis beidt!

 

De workshop van de avond daarvoor werd ook uitvoerig besproken. Van hoe handig de workshop was tot welke knopjes iedereen in de camper had. Een van de camperaars liet aan mij weten ‘’Tijdens de workshop werd verteld over hoe je veilig op pad gaat met je camper. Een van de tips die mij opviel was dat in sommige campers er een knopje zit die je kan gebruiken tijdens het afdalen van een berg. Na de workshop zijn we gelijk gaan kijken en ja hoor! Wij hebben dat knopje ook. We gaan hem de volgende vakantie direct uitproberen.’’

De dag werd afgesloten met een uitgebreid buffet en een workshop ‘’Hoe staat het met de kennis van de verkeersregels’’. De perfecte afsluiting van een rustige dag met een hele leuke groep. 

In 2024  breidt Camper Tour Hardenberg uit naar zes dagen. Meer weten of dit jaar ook aansluiten? Lees er hier alles over: Camper Tour Hardenberg 2024.

Deel dit bericht

Scroll naar top