Een rondje campings in Hardenberg

Het is weer iets afgekoeld in het oosten van Nederland, dus tijd voor een rondje langs de mooiste campings rondom Hardenberg. We zijn begonnen onder Hardenberg waar je meerdere mooie campings met camperplekken bij elkaar vind. Als je de Rheezerweg afrijdt kom je meerdere mooie campings tegen. Wij bezochten De kleine Belties, De Vechtvallei, De Kleve, De Klashorst en De Kleine Wolf. Stuk voor stuk mooie en ruim opgezette campings waar we vriendelijk werden begroet bij de receptie.

Een weg die bijna parallel loopt aan de Rheezerweg is de Grote Beltenweg. Ook aan deze straat zitten meerdere mooi campings. We begonnen bij De Sprookjes camping, de perfect plek om met de kinderen naar toe te gaan die wel van een beetje magie en een sprookje houden. Vervolgens bezochten wij Camping ’t Veld, De Oldemeyer, De Esrand en De Zandstuve. Deze campings bevinden zich allemaal aan de rand van de Oldemeyer. Een mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

We vervolgde onze tour richting het westen van Hardenberg om langs De Klimberg, Stoetenslagh en Reezerwold te rijden. Drie camping die zich bevinden rondom het Larixbos, waardoor je echt het gevoel krijgt rondom de natuur te overnachten. De Stoetenslagh heeft als extra pluspunt dat ze zich rondom een grote zwemplas bevinden. Hier spelen ze goed op in en de hele camping heeft een leuke beach vibe.

Als laatst bezochten we de campings boven Hardenberg richting Loozen. Hier bezochten wij De Zwiese, De Roskamp en ’t Loozerveld. Drie zeer verschillende campings. Waar je bij de één rondom ver kunt kijken, sta je bij De Roskamp goed omheind met bomen en logeer je bij ’t Loozerveld bij de boer op het land.

 

Ben jij van plan om de beurs te bezoeken in combinatie met een paar heerlijke dagen in Salland? Dan zijn deze campings zeker de moeite waard om je overnachtingsplek te reserveren. Zien wij jou ook op 23, 24 & 25 september?

Deel dit bericht

Scroll naar top