Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Overnacht met de camper tijdens Camperbeurs Hardenberg

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 september biedt Camperbeurs Hardenberg een unieke gelegenheid voor camperaars. Zij kunnen GRATIS overnachten op de groene parkeerplaats van Evenementenhal Hardenberg en hun beursbezoek combineren met een ontspannend weekendje in het prachtige Vechtdal.

Zelfvoorzienend overnachten

Overnachten op de parkeerplaats is enkel mogelijk voor camperaars die volledig zelfvoorzienend zijn. Er zijn geen voorzieningen zoals water of elektriciteit beschikbaar zijn. We motiveren om zoveel mogelijk op de achterste parkeerplaatsen te overnachten. Tussen de groene stroken en tegen de weilanden vind je eenvoudig een mooie plek om volledig tot rust te komen na een bezoek aan Camperbeurs Hardenberg.

Ontdek het Vechtdal

Door te overnachten op P2 krijg je de mogelijkheid om niet alleen de beurs, maar ook het prachtige Vechtdal te verkennen. Dit gebied staat bekend om zijn veelzijdige landschap, historische dorpjes en uitgebreide netwerk van wandel- en fietspaden. Of je nu een fervent wandelaar bent of liever op de fiets stapt, het Vechtdal heeft voor ieder wat wils.

Weekendje weg

Een weekendje Vechtdal biedt tal van activiteiten. Bezoek de gezellige dropen en geniet van de lokale gastronomie. Dankzij de vele wandel- en fietspaden kun je de natuurlijke schoonheid van het gebied optimaal ervaren. Door te overnachten tijdens Camperbeurs Hardenberg maak je van je bezoek een compleet weekendje weg, waarin je zowel kunt genieten van de nieuwste camperinnovaties als van de rust en ruimte van het Vechtdal.

Kortom, de mogelijkheid om te overnachten op P2 tijdens Camperbeurs Hardenberg is een buitenkans voor elke camperliefhebber. Combineer je beursbezoek met het ontdekken van het prachtige Vechtdal en maak er een onvergetelijk weekend van. Reserveren voor het overnachten is niet nodig.

Deel dit bericht

Scroll naar top