Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

Met een geweldige service zijn wij nu trotse eigenaar van een nieuwe camper

Met een geweldige service zijn wij nu trotse eigenaar van een nieuwe camper

Vorig jaar zijn er tijdens Camperbeurs Hardenberg tientallen campers verkocht. Maar hoe werkt dit en wat is de ervaring van de bezoekers die met een camper terug naar huis reden? Wij spraken met Nico die tijdens Camperbeurs hun nieuwe camper hebben gevonden. 

Jullie hebben tijdens je bezoek aan Camperbeurs een camper aangeschaft. Vertel, hoe is dit gegaan?

Nou, we hebben al campers hiervoor gehad. En in de camper die we hadden misten we eigenlijk een queensbed, zo een bed achterin waar je helemaal omheen kan lopen. We hadden er een waarbij je met het trappetje omhoog moest.

En toen dachten we dan gaan we eens naar een camperbeurs, we hadden al eens gezien dat er een was in Hardenberg. Dus we zijn er eigenlijk best wel blanco in gegaan, kaartje besteld en ja binnen 10 minuten kwamen we een camper tegen met een queensbed. Ja, dat vonden wij eigenlijk wel een hele mooie. Maar om nou na 10 minuten al te zeggen ik koop een camper. Dus we zijn eerst de beurs verder gaan verkennen. En na een uurtje of 2 hadden we er nog 4 gevonden met een queensbed, die hebben we rustig bekeken en toen zeiden we eigenlijk wat was de eerste ook alweer?

Toen zijn we daar weer naar terug gegaan en daar werden we heel goed geholpen. Er waren nog een aantal dingen die we graag willen toevoegen en alles was mogelijk. Toen zijn nog even een rondje over de beurs gelopen en hebben we er nog even over nagedacht. Het natuurlijk wel een ineens een heel groot bedrag. En toen hebben we gezegd, we willen er eigenlijk wel heel graag een keertje in rijden. En dat kon!

Aan het einde van de beurs moest de camper weer terug gereden worden naar het bedrijf en toen heb ik er in gereden. Toen zijn de aanpassingen die wij wouden allemaal keurig gedaan en toen zijn wij in februari daar geweest voor de overdacht. En hebben we daar 3 dagen op het terrein gestaan. We hadden gevraagd mogen we een paar dagen proefslapen en kijken hoe alles werkt, dat was allemaal geen punt. We mochten hem binnen aan het stroom doen en alle puntjes die we nog tegen kwamen werden direct gerepareerd. En dat was het wel in het kort.

Dat klinkt als een top service! Bij wie hebben jullie de camper gekocht?

Bij Roozeboom campers.

En na het proefslapen, zijn jullie al op pad geweest?

Nee, we hebben daar 3 dagen gebivakkeerd en dus zeg maar al het camper gebeuren zoals verwarming etc. allemaal getest en alles ingericht. Maar we hebben er verder niet nog niet in gereden. Maar half april gaat het gebeuren. Tot die tijd mochten we hem laten staan bij Roozeboom campers. Dan gaan we een week weg en dan gaan we hem helemaal uitproberen. 

En waar gaat de eerste reis naar toe?

Gewoon in Nederland. Stel je voor dat er toch nog iets is, dan kunnen we zo weer naar hun toe. Dus dan gaan we het rustig verder uittesten allemaal.

Heb je nog tips voor andere mensen die een camper willen aanschaffen?

Ja, ik heb veel mensen in mijn omgeving die er ook wel interesse in hebben en ik zeg altijd het is een flinke investering, maar als je houdt van reizen en je wilt niet 3 weken op een camping gaan staan, dan is het perfect. En verder vooral in gesprek gaan met mensen die en camper hebben en vragen naar ervaringen. Maar hou vooral in gedachten dat iedereen iets anders belangrijk vind. Wij vinden het handig om een gas aansluiting te hebben aan de buitenkant om te vullen en een ander vind het prima om te slepen met gasflessen. Niet iedereen wil een satelliet op de camper, maar zegt dat doe ik allemaal streamen. Dus iedereen vind ook iets anders handig. Ga het gesprek aan met meerdere camperaars en bedenk dan rustig wat je zelf wilt.

Hoe hebben jullie dit aangepakt?

Wij zijn zelf lang geleden begonnen met een oude camper van 5500 euro. Zo een alkoof om te proberen of het wat voor ons is. Toen bleek dat het eigenlijk wel leuk was. Je staat 3 dagen hier en dan weer door, maar als het mooi weer is blijf je nog wat langer of juist met slecht weer dan ga je weer verder.

Toen hebben we een transportbusje gehad met een voorzet tent. Nou, dat vonden wij helemaal niets. Wij zijn mensen wij staan ergens 3 a 4 dagen en dan gaan we weer weg. En toen hebben we een half intergraal gekocht. Daar hebben we vijf jaar van genoten, maar langzaam begonnen we toch wel wat dingen te missen. We zijn inmiddels 60 en toen hebben we toch besloten, we willen graag een queensbed waar we omheen kunnen lopen en dan een integraal zodat we iets meer ruimte hebben. En dat is gelukt. Nu kijken we er heel erg naar uit om in april op pad te gaan.

We hebben echt een super service gehad van Roozeboom zowel tijdens de beurs als daarna. Alles was mogelijk en bespreekbaar en hij zette echt de extra stap om het voor ons nog beter en gemakkelijker te maken. Daar zijn we zeer tevreden over.

Deel dit bericht

Scroll naar top