Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

bikeboxer.

bikeboxer.

bikeboxer.

Over ons

Of het nu een heerlijk fietstochtje door het groen is, de dagelijkse fietsrit naar je werk of naar de winkel, fietsen is geweldig! Zo is inmiddels wetenschappelijk bevestigd wat fietsers al lang weten: fietsen leidt tot een langer, gezonder en gelukkiger leven. Dat willen we allemaal! Maar er is een dingetje, een klein minpuntje aan fietsen, dat we allemaal wel eens hebben meegemaakt. Zadelpijn. En daar zitten we niet op te wachten Daarom bikeboxer!

Het team van bikeboxer heeft de innovaties op wielerkledinggebied geanalyseerd en de bikeboxer fietsonderbroek ontwikkeld! Niet door te kopiëren, maar door na te denken, te verbeteren en heel veel te testen. Allereerst hebben we het fietsgebruik aan een onderzoek onderworpen. De gemiddelde fietser zit anders op de fiets dan een wielrenner. Meer rechtop. Dus heb je een andere zeem nodig. Met comfort op de juiste plekken. Die dunner is dan een wielrenners zeem want het zadel van een toerfiets of e-bike is zachter dan een smal racezadel. Bijkomend voordeel daarvan: de zeem van bikeboxer is niet zichtbaar is onder je normale kleding.

Daarbij is bikeboxer ook met zorg voor het milieu ontworpen. Daar waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen. Volledig gefabriceerd in Europa, waarmee de CO2 uitstoot door transport is geminimaliseerd. En gemaakt in een fabriek die draait op zonne-energie.

En ja, de fietsonderbroeken van bikeboxer zijn ook gewoon mooi! Met de net iets langere broekspijpen, het strakke design zonder hinderlijke naden en goed elastiek aan je broekpijpen zodat deze niet opkruipen. Comfort Met een bikeboxer koop je heel veel fietsplezier. Zonder zadelpijn. Zodat je nog vaker de fiets pakt. Dat is goed voor jou. En voor het milieu.

Every bike ride a comfortable ride met bikeboxer!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top