Evenementenhal Hardenberg | 20 – 22 september 2024

De NKC, jouw partner in camperlife

Buiten leven, het gevoel van vrijheid en onderweg zijn met je eigen camper. Dat maakt camperen zo heerlijk. De NKC is hét platform voor camperliefhebbers. Je kunt bij ons terecht voor advies, informatie en inspiratie.

Verzeker jezelf nu met € 75 cashback én NKC Rugzak
We ontmoeten je graag tijdens de camperbeurs in Hardenberg. Profiteer daar direct van onze vernieuwde NKC Camperverzekering met € 75 cashback én een NKC rugzak. Goed verzekerd zijn draagt bij aan dat échte campergevoel. Onze vernieuwde NKC Camperverzekering biedt:

  • Overal 24/7 pechhulp, ook in eigen woonplaats
  • Woon-werkverkeer standaard meeverzekerd
  • Een maximale no-claimkorting van maar liefst 80%

Wil je meer informatie of een verzekering afsluiten? Bezoek onze stand met stand nummer 236 in hal 2. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over het lidmaatschap. Word je op de beurs lid, dan ontvang je maar liefst 3 maanden gratis!

Jouw partner in camperlife
Je vindt bij ons alles wat je moet weten over de aankoop van een camper. Van e-books en checklists tot persoonlijk advies. Heb je al een camper? Dan informeren en inspireren we je aan de lopende band met online content, zoals onze handige instructievideo’s met 80 verschillende DIY-camperklussen.

 

We willen iedere camperaar laten genieten van deze fantastische manier van reizen en nieuwe landen en plekken laten ontdekken. Daarom organiseert de NKC al ruim 25 jaar groepsreizen met de camper, zonder commercieel belang. Zoek je liever camperroutes om in je eigen tempo te ontdekken? Dan zijn onze kant en klare camperroutes perfect.

Camperen, nu en in de toekomst
Onbezorgd camperplezier, daar streven we bij de NKC al meer dan 45 jaar naar. Voor camperaars in het algemeen en onze inmiddels 65.000 leden in het bijzonder. Een kleine greep uit ons aanbod voor en door camperaars:

  • Camperverzekeringen
  • Groepsreizen en camperroutes
  • Gevarieerd aanbod evenementen
  • Magazine Kampeerauto
  • Persoonlijk camperadvies

En terwijl jij (straks) aan het genieten bent van alles wat het camperleven te bieden heeft, zetten onze belangenbehartigers zich in om dit qua veiligheid, bewegingsvrijheid en toekomstbestendigheid zo – optimaal mogelijk – te houden.

 

We ontmoeten je graag! Kom langs op onze stand, nummer 236 in hal 2.

 

www.nkc.nl

Deel dit bericht

Scroll naar top