On the road to Camperbeurs!

Wat zijn de mooiste vakantiebestemmingen met de camper?

Op reis gaan is dit jaar iets anders als gevolg van Covid-19, maar niet getreurd. Er zijn genoeg leuke opties dichtbij. Wij zetten de mooiste routes voor je op een rijtje!

 

Onze zuiderburen

Als eerste hebben we een route door de Ardenne in La Roche-en-Ardenne. Dit is een 3-daagse route met de mogelijkheid om lekker te winkelen, te genieten van unieke bezienswaardigheden of om meer over de Belgische geschiedenis te ontdekken in het oorlogsmuseum.

Naast La Roche-en-Ardenne, rijd je ook langs Durbey en Luik. De route door het prachtige België vind je hier.

 

De schoonheid van Duitsland

De volgende bestemming is Duitsland. Hier zijn meerdere routes voor beschikbaar en voor ieder wat wils. Wil je sprookjesachtig mooi genieten van het berglandschap in Zuid-Beieren? Dan is de Duitse Alpenroute echt iets voor jou. Als oudste vakantieroute van Duitsland heeft deze route bewezen om niet te vervelen. Naast het mooie uitzicht van de diepe ravijnen, dalen en hoge bergtoppen, kun je ook genieten in Beieren in een van de gezellige berghutten of biertuinen.

Deze route brengt je langs het grootste Rieslinggebied van de wereld, waar je kunt genieten van het uitzicht vol wijnstokken, roze bloesems en amandelbomen. Bekijk de route via GoBoony

 

Nederland, waterland!

Last but not least, ons eigen land. Als je denkt aan Nederland, denk je meteen aan water, maar hoe is je kennis hierover? Ontdek alle feiten en fabels tijdens de camperroute langs de Deltawerken van Zeeland. Deze route neemt je mee langs alle kleine dorpjes, historie van de stad en leuke eetgelegenheden.

Meer een natuurliefhebber? Dan is de Noord-Veluwe route meer iets voor jou. Geniet van het uitzicht van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Naast rijden, is dit ook de uitgelegen kans om een lange wandeling te maken door het gebied. De route met bijbehorende informatie kun je vinden op de website van GoBoony.

Vakantie hoeft dus zeker niet altijd ver weg te zijn, wanneer er zoveel moois is dichtbij.

 

Op 24, 25 & 26 september 2021 kun je inspiratie opdoen voor jouw volgende reis met de camper! Zien we je op Camperbeurs Hardenberg?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email