Camper gadgets 2021

Gadgets, ze kunnen het leven makkelijker en leuker maken. Maar wat zijn de camper musthaves van 2021? We hebben een kijkje genomen voor je en de leukste op een rij gezet.

3 in 1

Stel je voor, je kan buiten koken, bakken, een vuurtje maken èn terwijl je dit doet ook nog eens je mobiele apparatuur opladen. Met de Campstove 2 Bundle wordt dit werkelijkheid! Dit apparaat beschikt over onder andere USB-aansluitingen, een stalen grillplaat en een LED dashboard die informatie geeft over de vuursterkte en andere instellingen. Kamperen was nog nooit zo gemakkelijk!

Cool, maar ook koel

In de camper kan het tot hoge temperaturen stijgen als het zonnetje buiten schijnt. Wanneer dit het geval is, wil je niks liever dan lekker afkoelen. Zero Breeze is de oplossing! Deze draagbare airco gaat waar jij heen gaat. Hij is erg makkelijk mee te nemen en heeft kleine ruimtes is een handomdraai verkoeld, wat hem erg praktisch maakt. Op zoek naar een koele gadget? Dan is de draagbare airco iets voor jou!

Bakje koffie

Houd je van koffie, maar heb je geen vast koffiezetapparaat in de camper? Dan is de Nowpresso iets voor jou! Wat deze gadget zo bijzonder maakt, is dat deze draagbaar is en dus overal mee naar toe te nemen is. Ook zijn de benodigdheden hiervoor minimaal; je hebt alleen een koffie capsule en heet water nodig. Ideaal, toch? Doe beide in de beker, zet met de hand druk op het apparaat en voilà, koffie is geserveerd. 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email