Ons plakbandpensioen | Vlog scandinavië deel 1

Onno en Ineke zijn weer op pad. Nu een tour door Scandinavië. Ze gaan naar Denemarken, Noorwegen en Zweden en nemen jullie wederom graag mee met hun reis en avonturen!

 

Ze nemen jullie mee naar  de mooiste plekjes en zijn op het strand bij Brovst om uit te waaien. vervolgens met de catamaran in twee uur en 15 minuten van Denemarken naar Noorwegen. Dat ging best wel hard!

 

In Noorwegen kunnen ze iedere vijf minuten wel stoppen voor een foto. Ze zijn niet iedere vijf minuten gestopt, maar wel regelmatig. Ze overnachten “wild” bij een mooi meer. Wat toch bijzonder is als je ‘s morgen wakker wordt en nog veel meer! Kijken jullie mee?

 

Zweden volgt in de volgende vlog.

Camperkosten

Wat kost nou eigenlijk het reizen met een camper? Wat ben je kwijt aan diesel en wat zijn de kosten voor overnachtingsplekken in alle verschillende landen? Onno en Ineke hebben een mooi overzicht gemaakt van wat hun tot nu toe (gemiddeld) kwijt zijn aan het reizen.  Nieuwsgierig? Bekijk dan de overzichtelijke pagina op www.plakbandpensioen.nl.

Meer lezen? Dat kan op de website Ons plakbandpensioen.

Altijd op de hoogte zijn van de Camperavonturen van Ineke en Onno? Volg dan het ‘Ons plakbandpensioen’ account op YouTubeFacebook of Instagram!

Deel dit bericht

Scroll naar top