Vlog | Met de camper naar Noord-Limburg

Aangenaam, wij Joy (28) en Cindy (36) lieten in april 2021 onze lang gekoesterde wens werkelijkheid worden en kochten onze eerste camper. Een compacte Sunlight T58, gedoopt tot de naam ‘Sunny’ trekken we er het hele jaar op uit! Wij vinden het leuk om onze reisjes, tips, uitstapjes en recepten met je te delen.

Het gevoel van totale vrijheid dat is wat ons zo bevalt aan het camperleven. In deze vlog nemen we je mee tijdens ons weekend in Noord-Limburg. Deze keer gaat onze mopshond (Gradje) ook mee. De weersvoorspellingen zijn optimaal en daar gaan we uiteraard van genieten!

Na het werk pakken we de laatste spulletjes in en komen we in de namiddag aan op camperplaats Hoeve Lieshout.
Bij het aansluiten van de gasfles horen we een raar gesis, als dat maar goed komt. We maken tijdens ons weekend een mooie fietstocht waarbij we voor het eerst het hondenfietsmandje proberen en we wandelen door het bos. Om het weekend in luxe af te sluiten laten sushi bezorgen tot aan de camper.
Bij thuiskomst besluiten we toch alvast de malletjes te maken om vloerbedekking te leggen. Wordt vervolgd..

 

Veel kijkplezier!

Altijd op de hoogte zijn van de Camperavonturen van Joy en Cindy? Volg dan het ‘Happy camper couple’ account op YouTubeFacebook of Instagram

Deel dit bericht

Scroll naar top