Vlog | Camperreis door Italië

In een eerder artikel hebben jullie kort kennis kunnen maken met Cindy & Joy. Sinds april 2021 gaan zij er meerdere keren per jaar op uit met hun camper ‘Sunny’. Op dit moment maken zij een prachtige reis door Italië en daar vertellen ze je graag meer over.

We zijn aangekomen op de stadscamping in Florence, hier verblijven we een aantal nachtjes. Een geweldige uitvalsbasis om de stad Florence te bezoeken. Je kunt de stad zowel per fiets als te voet vanaf de camping bereiken. Zoals je van ons wellicht al gewend bent nemen wij in grote steden altijd een ritje met de sightseeing bus. Dit hebben we nu ook gedaan. Na de rit zijn we te voet verder het centrum gaan verkennen. We kwamen over de PonteVecchio, de indrukwekkende Duomo en o.a. het Palazzo Pitti. Kijken jullie mee?

Benieuwd hoe de reis van Cindy & Joy door Italië er verder uit ziet? Zij hebben een playlist aangemaakt op hun YouTube kanaal speciaal voor deze mooie reis: Camperreis Italië. Hier kun je al hun mooie uitstapjes en avonturen volgen.

Altijd op de hoogte zijn van de Camperavonturen van Joy en Cindy? Volg dan het ‘Happy camper couple’ account op YouTubeFacebook of Instagram

Deel dit bericht

Scroll naar top