Camperbeurs Hardenberg wordt verplaatst naar 24, 25 & 26 september 2021

Toen we je afgelopen zomer informeerden omtrent de verplaatsing van Camperbeurs naar het voorjaar hadden we goede hoop om er in maart weer een mooi event van te maken met de nieuwste trends op campergebied. Helaas houdt het coronavirus ons land nog steeds in de greep en kan Camperbeurs in maart geen doorgang vinden.

De meest recente ontwikkelingen zoals de Covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk. In samenspraak met exposanten en partners is dan ook besloten dat Camperbeurs Hardenberg zal verplaatst worden naar 24, 25 & 26 september 2021

Meer dan 75 exposanten presenteren je in september de nieuwste campers en brengen je op de hoogte van alle trends op campergebied. Ook kun je er terecht voor inspiratie voor jouw volgende reis en vind je er de beste camper-accessoires. Met 6 ruime hallen is dit hét perfecte dagje uit! 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden rondom de ontwikkelingen van Camperbeurs Hardenberg? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Deel dit bericht

Scroll naar top