Overal in Nederland HD-TV kijken, zonder kabel, internet of schotelantenne

Als je op vakantie gaat wil je even weg van de dagelijkse sleur: erop uit met de camper of caravan, andere omgeving, ander ritme, lekker ontspannen. Maar ’s avonds wil je misschien toch TV kijken: je favoriete serie of een voetbalwedstrijd. Die talkshow waar je altijd naar kijkt of een programma voor de kids.

 

Dat kan: met Digitenne van KPN. Dat is TV kijken in HD, zonder dat je internet of een schotelantenne nodig hebt, overal in Nederland, ook in de camper. Digitenne werkt met een etherfrequentie, dus je hebt ook geen kabelaansluiting nodig, of een data-abonnement.

 

Met Digitenne kijk je HD-TV. De 30 populairste TV-zenders van Nederland zitten standaard in het aanbod van Digitenne. Zo kan je al je favoriete programma’s en TV-shows bekijken.

Soms heb je een tuner nodig, maar bij veel TV’s is een insteekkaart voldoende (als deze CI+ 2.0 gereed is). Deze worden gratis bij het abonnement geleverd. Installatie is heel eenvoudig: het enige wat je nodig hebt is een TV en een stopcontact.

 

Een maandabonnement kost €18. Voor een extra aansluiting (max. 2) betaal je €5 per maand. Kan je niet genoeg krijgen van sport? Voeg dan ESPN voor slechts €9,99 p/m hieraan toe (maandelijks opzegbaar). Ga voor de tijdelijke actieaanbieding naar digitenne.kpn.com: nu de eerste 6 maanden voor maar 13,-.

 

En als je al iTV van KPN hebt is je Digitenne abonnement gratis. Je betaalt dan alleen 5,- p.m. voor de huur van de insteekkaart of de tuner. Je kunt maximaal twee extra aansluitingen toevoegen: bijvoorbeeld voor op zolder, in het tuinhuisje, op de camping, de studentenwoning van je kind, of voor je moeder in een zorginstelling.

Meer weten over de mogelijkheden van Digitenne van KPN? Zij staan voor je klaar op stand 112 in hal 1. 

Deel dit bericht

Scroll naar top