Ons plakbandpensioen gaat overwinteren

De afgelopen maanden hebben Onno en Ineke voor het eerst geproefd van het overwinteren in warmere oorden. Op hun eigen blog en meerdere reisvlogs delen zij hun ervaringen en ontdekkingen. Denk jij er ook aan om te gaan overwinteren volgend jaar? Lees dan vooral mee met de ervaringen van Ons plakbandpensioen. 

De feestdagen zijn voor bij en het is inmiddels januari 2023. De laatste dagen van december zijn voorbij gevolgen en oud en nieuw was een feest. Een heel druk bezocht feest op het strand van Albufeira. Het strand stond vol en ook de boulevard bij het strand was druk. De vuurwerkshow was geweldig. De sfeer heel erg goed. Geen gedrang en geduw. Geen ongeregeldheden gezien. Voor herhaling vatbaar. 2022 In stijl afgesloten met een heerlijk bubbel en in goed gezelschap van Ineke, Nel en Frans. Veel gefilmd. Ook later in de straten van Albufeira. Allemaal te zien in vlog #27.

We verlaten Portugal en komen aan in Spanje. We vertrekken vrijdag 6 januari van camping Albufeira. Wel met een beetje pijn in ons hart. Na negen weken ga je er toch een beetje aan hechten. Maar we moeten en vooral willen we verder. Weer reizen met de camper waar een camper voor bedoeld is. Van camping Albufeira zijn we naar camping Campismo ria Formosa in Tavira, Faro, Portugal gegaan. Daar hebben we het afgelopen weekend gestaan. Het is zeker niet onze camping/camperplaats. Dicht op elkaar en niet heel gezellig. Veel, heel veel seizoensplekken en daarmee ook overwinteraars.

We staan nu op Finca Ángela in Utrera, Spanje. In Spanje dus. Morgen gaan we naar Sevilla en gaan we de stad bekijken. Dat is bijna onmogelijk in één dag dus we komen zeker weer terug. Ook bij Finca Ángela want dat is een hele leuke plek. Zeker een bezoek waard. We blijven hier tot woensdag, dan gaan we naar Granada. Uiteraard doen we van zowel Sevilla als van Granada verslag in woord en beeld. Vlog #28 Ons plakbandpensioen in Sevilla is inmiddels ook gepubliceerd. 

Meer lezen? Dat kan op de website Ons plakbandpensioen.

Altijd op de hoogte zijn van de Camperavonturen van Ineke en Onno? Volg dan het ‘Ons plakbandpensioen’ account op YouTubeFacebook of Instagram!

Deel dit bericht

Scroll naar top