Jouw camperverhaal centraal bij de Nederlandse Kampeerauto Club

De NKC is met meer dan 65.000 leden de grootste camperclub van Europa. Het contentplatform waar je verzekert bent van alle ins & outs die bij elke fase van een camperleven komen kijken. Jouw camperverhaal staat bij ons centraal.

Zo kun je tijdens de oriëntatie bijvoorbeeld terecht voor camperaankoopadvies als professionele service met een persoonlijk contact. Heb je al een camper? Dan informeren en inspireren we je aan de lopende band. Bijvoorbeeld met routes, bestemmingen en ons aanbod van (groeps)reizen. Of online content zoals de nieuwe instructievideo’s met 80 verschillende DIY-camperklussen. Ook hebben we met alle camperkennis en -ervaringen uit de afgelopen 45 jaar een verzekering speciaal voor camperaars samengesteld.

Verzeker jezelf van € 75,- cashback
Tijdens de camperbeurs in Hardenberg bieden we onze camperverzekering met € 75,- cashback aan. Behalve van deze exclusieve korting profiteer je met de NKC Camperverzekering onder andere ook van:

  • Overal 24/7 pechhulp, ook in eigen woonplaats
  • Woon-werkverkeer standaard meeverzekerd
  • Een maximale no-claimkorting van maar liefst 80%

Meer informatie of verzekering afsluiten? Bezoek onze stand met standnummer 536. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de NKC en wat wij met ons lidmaatschap voor jou en jouw camperleven kunnen betekenen. Nog geen NKC-lid? Op de beurs ontvang je een gratis lidmaatschap basis t/m eind van het jaar. Maar voordat we elkaar daar fysiek ontmoeten, stellen wij ons hieronder graag digitaal nog wat uitgebreider aan je voor.

Onbezorgd camperplezier
Dat is waar het bij de NKC dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar om draait. Voor de camper community in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Om dat mogelijk te maken bieden we een mix van producten, diensten en activiteiten aan. Een kleine greep uit ons grote aanbod voor en door camperaars:

  • Camperverzekeringen
  • Even professioneel als persoonlijk camperadvies, service & contact
  • Geweldige groepsreis of individuele maatwerkreis? Jouw camperervaring is onze expertise!
  • Inspirerende content, informatieve campagnes en interactieve events (leuk en leerzaam)
  • En natuurlijk het ledenmagazine Kampeerauto.

Nu en in de toekomst
En terwijl jij aan het genieten bent van alles wat een camperleven te bieden heeft, zetten onze belangenbehartigers zich in om dit qua veiligheid, bewegingsvrijheid en toekomstbestendigheid zo – optimaal mogelijk – te houden. In het kader van dat duurzame camperklimaat op de lange(re) termijn lanceerden we in 2022 de eerste CO2-calculator voor camperaars. Want door vandaag schoner te rijden en milieubewuster te camperen maken we aan het eind van de rit samen het verschil voor de generatie camperaars van morgen.

Meer weten over NKC? Kom dan tijdens de beurs langs op hun stand. Je vind ze in hal 5 op stand 536.

Deel dit bericht

Scroll naar top