Grootste editie ooit van Camperbeurs Hardenberg met 100 deelnemers

Al bijna 15 jaar vormt Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg de afsluiting van de zomerperiode. Dat het camperleven steeds populairder wordt, is ook terug te zien op deze beurs. Waar vorig jaar nog 75 exposanten zich presenteerden, is dat aantal nu gestegen naar 100. Nooit eerder namen zoveel exposanten deel aan Camperbeurs Hardenberg. Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september.

Het totale aantal kampeerauto’s in Nederland bereikte deze zomer een recordniveau van 167.471 stuks. Sinds het begin van de corona-uitbraak zijn er bijna 40.000 campers bijgekomen en dat vertaalt zich in een stijging van ruim 30 procent in de laatste 2,5 jaar, zo blijkt uit de cijfers van BOVAG en RDC. “Die populariteit is goed terug te zien op onze beurs, want alle plekken voor exposanten zijn volgeboekt. Daarmee zijn maar liefst zes beurshallen in gebruik”, zegt Marije Pol namens Camperbeurs Hardenberg.

Met 100 exposanten en duizenden camperliefhebbers is Camperbeurs Hardenberg de grootste in zijn soort van Noordoost-Nederland. Er is een uitgebreid aanbod aan nieuwe én tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook Stichting Vrije Recreatie (SVR) is aanwezig met 9 kleinschalige campings.


Verder worden op alle beursdagen continu presentaties gegeven in het Campertheater, is er een fietsparcours en kunnen vrouwen een proefrit maken in een camper onder begeleiding van Tineke de Ruijter, initiatiefneemster van ‘VrouwRijdtCamper’.

Deel dit bericht

Scroll naar top