3DotZero Automotive bv

Over ons

3DotZero Automotive levert kant-en klare camperbox concepten voor uw tijdelijke complete Minicamper !

 

Transformeer uw auto binnen enkele minuten in een CampUniq Minicamper.

Met onze verschillende merken Minicamper Boxen verandert u uw bestelauto, combi of MPV binnen enkele minuten in een comfortabele Minicamper voor de heerlijkste weekendjes weg of lekker lange vakantiereizen. De Minicamper Boxen zijn standaard  voorzien van een heerlijk bed en een handige keuken met veel extra opbergruimte.

Als ervaren specialist kunnen wij alles voor u verzorgen. Vanaf de complete standaard ‘voorinstallatie/assemblage’, op maat gemaakte gordijnenset, elektra 12/230V tot vele extra accessoires zoals bijvoorbeeld: portable accu’s, koelboxen en luifels. Onze Minicamper Box merken QuQuQ, MAC Box en MICA Box zijn geschikt voor een groot aantal automerken, bestelauto’s, combi’s en MPV’s. Alle 3 de merken hebben een geheel eigen identiteit met verschillend comfort. Aan u de keuze!

Ideaal voor iedereen die van reizen, vrijheid en vakantie houdt

Droomt u van een vakantie waarbij u in alle vrijheid geniet van de mooiste autoreizen en bestemmingen? Maar vindt u een camper te duur of onhandig groot? Dan is een CampUniQ Minicamper Box ideaal voor u. U rijdt er, bijvoorbeeld in Italië, gemakkelijk mee door de nauwste straatjes. U parkeert en overnacht waar en wanneer u maar wilt. Met onze “all-in-one” CampUniQ Minicamper Box systemen beschikt u bovendien over alle gewenste gemakken: een comfortabel bed, een keuken met wasbak en een kooktoestel.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top