Tank-O3 fresh water system

Tank-O3 fresh water system

Over ons

TANK-O3 fresh water system in je camper, caravan, boot, Tiny House etc.
ÀLTIJD Veilig Water in ‘n schone tank!

Het Tank-O3 fresh water system is een uniek milieuvriendelijk systeem wat ervoor zorgt dat het water in uw tank kiemvrij blijft, dat het gehele schoonwatersysteem àltijd 100% schoon is, zonder nare geurtjes of bijsmaak. Het systeem zorgt voor altijd veilig water, alle mogelijke bacteriën (o.a legionella en E.coli), virussen, sporen, schimmel, algen enzovoorts worden vernietigd. Het systeem is alleen geschikt bij inname van drinkbaar water, zoals het water uit de kraan komt waar je het inneemt, zo komt het ook uit de kraan van je camper, caravan of boot, of zelfs beter!
Kortom: volledig veilig water in een àltijd schoonwatersysteem!
Het Tank-O3 fresh water system werkt op basis van elektrolyse en wordt in de deksel van de schoonwatertank ingebouwd, dit om het minimale onderhoud (ontkalking) zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het systeem werkt op 12 of 24 V en weegt slechts 300 gram. Het is geschikt voor inbouw in kunststof en RVS tanks, ontluchting is nodig, deze is in principe altijd standaard aanwezig. De inbouw van het systeem is eenvoudig, ondanks dat raden we aan het systeem te laten installeren bij een erkend bedrijf.
Het principe: de zuurstof in het water wordt omgezet in ozon, een extreem sterk, geurloos en neutraal oxidatiemiddel. De productie ervan is minimaal en is in combinatie met de noodzakelijke ontluchting veilig in gebruik. Het systeem ontzorgt je, geen gesjouw meer met flessen water, geen tijdrovende schoonmaak meer van tank en leidingen. Altijd veilig geur- en smaakloos zuiver water om te douchen, voor lekkere koffie of thee en alle overig gebruik!

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top