Roozeboom Campers

Roozeboom Campers

Over ons

Roozeboom is namelijk al sinds 1979 dé plek voor historisch goede kampeermiddelen. Paul Roozeboom begon toen met een caravan- en camperstalling. Dat breidde hij uit met de in- en verkoop van caravans waarna het onderhoud volgde. Pauls zoon John kreeg de uitgebreide vakkennis met de paplepel ingegoten. En ook Johns zoon Roderik leerde de fijne kneepjes van het vak van zijn vader. Grondige vakkennis en ruime ervaring tekent de kracht van ons familiebedrijf. Wij begrijpen wat camperrijders willen en staan garant voor service en kwaliteit.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot wat Roozeboom Campers nu is. John en Roderik regelen de in- en verkoop van hoge kwaliteit tweedehands campers. Vaste monteurs Coen en Cor verzorgen alle technische service en onderhoud.

Iedere klant is anders, dus elke dag is voor ons een verrassing. Wij vinden het belangrijk dat u de goede keuze maakt. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en nemen uitgebreid de tijd om u te helpen met de camper die precies bij u past. En mocht er toch een probleem ontstaan dan lossen wij dat altijd op met onze uitgebreide service. Onze dag is pas geslaagd met tevreden klanten!

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top