ROADVIP Buscampers b.v.

Over ons

ROADVIP

Is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Ook verhuren we campers van derden. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!

Siebren

30 jaar garagehouder in Sleen, heeft sinds jaar en dag een 50-tal camperaars als klant voor wat betreft service en onderhoud. Siebren weet als geen ander wat camperaars belangrijk vinden en wat belangrijk is aan een camper.

Wim

30 jaar ervaring in de industrie, heeft veel te maken gehad met op maat gesneden producten en het invullen van wensen op klantspecifieke wijze. Altijd deze vraag op nummer één: hoe maken we het onze klant naar de zin? Wim kent alle variaties van vakanties: van kamperen met een De Waard-tent via rijden met een ‘normale’ camper, tot aan hotels, vakantiehuisjes en resorts.

Buscampers: de ideale manier van reizen

We hebben beiden de nodige camper-ervaring. Tot voor kort altijd met opbouwcampers, maar inmiddels hebben we de voordelen van de buscamper ontdekt. En dat willen we graag delen met onze klanten. Waarom een buscamper ideaal is? Heerlijk avonturieren, comfortabel reizen, een goed bed en gaan en staan waar je wilt. Dat is reizen met een buscamper. En als u een binnenstad wilt bezichtigen en op een normale parkeerplaats wilt parkeren, dan kan dat gewoon zonder stress. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken over dingen als waterdichtheid of garantie. De buscamper of camperbus is een ideale oplossing. Heerlijk op reis met uw eigen bed, keuken en toilet. Samen met uw partner, familie of met vrienden in hun eigen camper.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top