Lavida Campers & Camper Meubilair

Lavida Campers & Camper Meubilair

Over ons

Lavida Campers is hét adres voor inbouw van RDW goedgekeurde zitplaatsen in buscampers. We leveren en zijn gecertificeerd voor het merk Smartfloor. Uniek in zijn soort (de stoelen zijn altijd makkelijk verwijderbaar) en met korte levertijden. Inbouw dient te geschieden op de kale laadvloer van de bus. Dus het is belangrijk om dit zo vroeg mogelijk in het bouwproces te doen.

Camper Meubilair:
Wij ontwerpen en maken unieke meubels voor campers. Zo uniek, dat het meubilair exact de rondingen en vorm van de specifieke bus volgt. Dit scheelt de hobby – of professionele camperbouwer veel uitzoek werk, dat betekent meer tijd over voor het echte werk: bouwen! We bouwen hard aan uitbreiding van ons assortiment. Voor nu verkrijgbaar: keuken-kastenwand voor de VW Transporter T5 en T6 (binnenkort ook voor de T4). Bijna gereed: bedbank T5/T6 (later ook voor T4).

Lavida Campers High End:
Wij bouwen als kleinschalig en hecht team originele en unieke buscampers aan de rand van Twente. Al onze campers zijn 100% maatwerk, vervaardigd met duurzame materialen, waarbij de mogelijkheden slechts door verbeelding worden beperkt. Wij gaan een stapje verder, met oog voor detail. Wij gaan voor High End buscampers. Wanneer het echt goed en uniek moet zijn.
Onze planning zit vol voor 2022. Ook camper verkoop, kant en klaar met de unieke Lavida style.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top