Bloemberg Crosscamp Campers

Over ons

Bloemberg Campers is officieel dealer van CROSSCAMP in Nederland
We zijn een van de eerste dealers van dit nieuwe campermerk in Nederland. Op een Toyota basis verkopen, verhuren en onderhouden wij deze prachtige campers. CROSSCAMP is onderdeel van de Erwin Hymer groep en is een prachtig product.

Of het nu in het dagelijkse leven in de stad is, voor een weekendje strand of een tocht in de bergen. CROSSCAMP kan zo flexibel worden gebruikt dat het bijna onbeperkte toepassingsmogelijkheden biedt. Ontdek de nieuwe CROSSCAMP en ervaar grenzeloze vrijheid. Zo wendbaar dat hij om elke hoek kan komen. Zo wendbaar dat het echt rijplezier uitstraalt tijdens het rijden. Zo compact dat hij in vrijwel elke parkeerplaats past. En zelfs met het standaard slaapdak navigeer je met de CROSSCAMP moeiteloos en zelfverzekerd door parkeergarages. Daarnaast is het keukenblok demontabel en kan het ook in de buitenlucht gebruikt worden zodat er ook lekker buiten gekookt kan worden.

De CROSSCAMP heeft 4 slaapplekken en de stoelen en banken zijn in hoge mate verschuif- en draaibaar. Vakantiegangers tot 1,99 meter kunnen rechtop in de bus staan als het hefdak is uitgeklapt. De voorwand van het hefdak kan overigens worden opengeritst, zodat je een romantisch uitzicht op de eerstvolgende zonsondergang hebt.

Of het nu in het dagelijkse leven in de stad is, voor een weekendje strand of een tocht in de bergen. CROSSCAMP kan zo flexibel worden gebruikt dat het bijna onbeperkte toepassingsmogelijkheden biedt. Ontdek de nieuwe CROSSCAMP en ervaar grenzeloze vrijheid.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top