Aart Camperinbouw BV

Aart Camperinbouw BV

Over ons

Wij staan al enkele jaren met veel succes én plezier op de Kampeerbeurs in Hardenberg. Aart Camperinbouw in Heino maakt voor elke klant een camper die past bij zijn of haar wensen. Exclusief maatwerk, maar dan wel betaalbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het maken. Het woord ‘standaard’ komt eigenlijk niet in ons woordenboek voor.

Als zo’n beetje enige in Nederland hebben wij verschillende demonstratiemodellen in de showroom staan, zodat iedereen meteen kan zien hoe een bepaalde inbouw en/ of accessoire er uit ziet en of dit bij hun eigen ideeën over de camper van hun dromen past.

De beurs in Hardenberg zien we dan ook als een uitgelezen kans om deze demo’s te presenteren, we gebruiken de beurs als extra showroom. En dat werkt enorm goed! De sfeer is er prima, de zaken zijn professioneel geregeld en we hebben veel aanloop van geïnteresseerde bezoekers. De locatie ligt weliswaar niet centraal in het land, maar onze klanten hebben daar geen enkel probleem mee. Veel van onze klanten komen uit het westen van het land en zij zien er absoluut niet tegenop een stukje te rijden. Dat doen ze zelfs graag omdat ze weten dat ze bij ons (in Heino én op de beurs) vriendelijk worden ontvangen en op hun gemak, met een bak koffie, hun ‘camperdromen’ met ons kunnen delen.

Met als eindresultaat een camper die helemaal bij hen past!

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top