Benica Campers

Benica Campers verkoopt Benimar campers en diverse merken occasion campers. Benimar campers zijn kwalitatief hoogwaardige campers, met altijd de nieuwste (opbouw)technologieën met alle voordelen voor gewicht en milieu. Naast de verkoop en verhuur van campers biedt Benica Campers full service voor uw camper. Dit kan in de vorm van een meerjarig onderhoudscontract of gewoon wanneer u dit wil.

Daarnaast verkoopt en verhuurt Benica Campers ook aangepaste camper geschikt voor rolstoelgebruik. Onze werkplaats is geheel ingericht voor alle werkzaamheden aan uw camper. Voor de opbouw en inbouw van alle denkbare accessoires bent u bij Benica Campers aan het juiste adres. Denkt u onder andere aan een fietsenrek, scooterdrager, trekhaak, luifel, alarm, omvormers, zonnepanelen, (panorama-) dakluiken, volautomatische Satelliet-systemen, TV, hydraulische stabilisatie, en nog veel meer.

Graag bekijken wij met u samen wat de mogelijkheden zijn voor uw camper. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse officiële periodieke controles, zoals waterdichtheid, het gascircuit of het alarmsysteem.

Binnenhaven 4-A,

7547 BH Enschede

www.benica.com

Scroll naar top