Jouw
deelname

Easyfairs – de organisatie achter Camperbeurs – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om u van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar jouw beursdeelname. Samen maken we jouw deelname tot een succes en zorgen we voor een maximaal rendement!

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Extra voorzieningen

Na inschrijving als exposant van Camperbeurs Hardenberg ontvang je inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot je beschikking en helpen je graag met al je vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om je deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

Gratis promotiemateriaal

Wij hebben een online media kit voor je samengesteld met verschillende banners en logo's om deelname online te promoten aan je doelgroep. Deze vind je in My Easyfairs. Maak hier gebruik van. Daarnaast ontvang je binnenkort 10 gratis - digitale - tickets om uit te delen aan jouw klanten. Zo kun je je relaties uitnodigen voor de beurs.

De grootste camperbeurs van Noord-Oost Nederland!

Overtuigd van de waarde van deelname aan Camperbeurs Hardenberg?

Scroll naar top