Deelnemen aan camperbeurs hardenberg

De voordelen van deelname aan Camperbeurs Hardenberg

Het reizen met de camper wordt steeds populairder. Ook jij als eigenaar van een bedrijf in de campersector zult dit ervaren. Waar men eerder met de auto op vakantie ging, is de camper een mooi alternatief dat steeds meer reizigers overwegen.

 

De zoektocht naar een camper begint voor een potentiele camperaar vaak al ver voordat zij hun camper kopen. Door duizenden camperdealers, de groeiende tweedehands platformen en het overige aanbod op internet zien veel camperaars door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer en raken zij het overzicht kwijt. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw aanbod op je website al gauw gemist wordt! Zonde, want wellicht heb je de perfecte oplossing voor deze camperaar.

 

Op Camperbeurs Hardenberg bieden we ruim 6.000 camperaars het einde van hun zoektocht naar de perfecte camper. De diversiteit in bedrijven, merken en types maakt dat er voor iedere camperaar een interessante camper tussen zit!

Gedurende één weekend kunt u meer dan 6.000 geïnteresseerden spreken in 3 dagen tijd. Kunt u zich eens voorstellen hoeveel leads hier uit voort kunnen komen!

Bijna de helft van alle bezoekers geeft aan contact op te nemen met een exposant naar afloop van de beurs.

Met deelname aan Camperbeurs Hardenberg bereik je een groot deel van Noordoost-Nederland. Maar bezoekers komen niet alleen uit de regio van Hardenberg: 54% van de bezoekers geeft aan meer dan 50 kilometer te rijden voor de grootste Camperbeurs van Noordoost Nederland. Interactie is het toverwoord op de beursvloer. Wij ondersteunen je dan ook graag in het geven van demonstraties, workshops of iets anders interactiefs door hier extra aandacht aan te schenken op o.a. social media. Samenwerken is een belangrijke factor tussen exposant en organisatie! Wij denken daarom graag met je mee. Een volledig afgewerkte stand huren, waar je enkel je promotiemateriaal in hoeft te plaatsen? Dit plug & play concept is al jaren ontzettend populair en biedt veel gemak. Liever nóg meer opvallen? Maak je stand dan af met het meubilair dat je huurt in de webshop. Wil je je campers kwijt op een grote oppervlakte? Huur dan enkel vloeroppervlak zodat je genoeg ruimte hebt om alles te laten zien.

Neem voor meer informatie contact op met beursadviseur Danielle Tigelaar.

Benieuwd naar de vrije plekken op de beursvloer? Bekijk het hier.

WhatsApp
Facebook

Deel dit bericht

Scroll naar top