Camper TV ontdekt het Berner Oberland

Erik en Wilma van het populaire YouTube kanaal ‘Camper TV’ zitten op dit moment midden in de opnames van seizoen twee over Zwitserland. Na het succes van de vierdelige serie uit 2021 over de Campingregio Interlaken reisden ze opnieuw af naar dit ultieme Alpenland, nu om het Berner Oberland te gaan ontdekken. Ook nu gaan ze weer op zoek naar de mooiste plekjes om te staan met de camper, maken wandelingen door de prachtige natuur en maken kennis met lokale culinaire specialiteiten. Net als vorig jaar vullen zij tijdens hun reis twee rugtassen met lokale producten en souvenirs. Natuurlijk ontbreken daarin het originele Zwitserse zakmes en de koebel niet! Na afloop van de serie zullen de rugtassen worden verloot onder de abonnees van hun kanaal die goed hebben opgelet in de video’s, want daarin wordt aangegeven hoe ze te winnen zijn.

Anders dan vorig jaar is dat de afleveringen al tijdens hun reis online komen. Er zijn inmiddels twee van de vier afleveringen gepubliceerd en die worden goed ontvangen bij de kijkers. Kijkers vinden het leuk om Erik en Wilma actueel te kunnen volgen. Ze werken met een draaiboek om het filmen zoveel mogelijk te stroomlijnen en niets te vergeten. Iedere avond zit Erik achter de mobiele montagetafel en wordt de voice-over ingesproken door Wilma. Daarna bereiden ze de volgende dag voor. Dat doen ze een maand lang om zodoende op vier zondagen een video uit deze serie te kunnen publiceren. Op dit moment staan alle vier de afleveringen online op hun YouTube kanaal. Bekijk onderstaand alvast de eerste video.

Erik en Wilma van Camper TV zullen dit jaar ook aanwezig zijn tijdens Camperbeurs Hardenberg. Erik en Wilma zijn sinds 2007 enthousiaste camperaars en zijn in 2018 begonnen met het YouTube kanaal Camper TV.  Met meer dan 17.000 abonnees op hun kanaal genieten er wekelijks vele mensen van hun camperavonturen en de tips en tricks die zij delen.

 

Tijdens Camperbeurs zullen zij hun ervaringen delen over het overwinteren met de camper in Spanje en Portugal waarbij jullie ze het hemd van het lijf kunnen vragen. Komen jullie kennis maken met Erik en Wilma tijdens Camperbeurs Hardenberg?

Deel dit bericht

Scroll naar top