Camper TV bezoekt het Vrouw Rijdt Camper Weekend

In het eerste weekend van april vond het Vrouw Rijdt Camper Weekend plaats. Tijdens dit weekend zijn er meerdere activiteiten, zoals rijlessen in de camper, maar ook in een heuse vrachtwagen en presentaties van Arie de Ruijter. Tussendoor kunnen mensen genieten van een heerlijke massage, een gezellige lunch en BBQ.

 

Erik en Wilma van Camper TV waren aanwezig om een inkijkje te geven tijdens dit weekend. Ze krijgen niet alleen rijles in de vrachtwagen, maar spreken ook meerdere dames die net hun eerste rijles hebben gehad in de camper en vol vertrouwen de camper weer uitstappen! Kijken jullie mee?

Zoals jullie gewend zijn zal tijdens Camperbeurs Hardenberg zowel Tineke de Ruijter als Arie de Ruijter aanwezig zijn. Daar vertellen zij jullie alles over de camperrijlessen voor vrouwen en zal Arie de Ruijter meerdere presentaties geven in het Campertheater.

 

Nieuw dit jaar is dat ook Erik en Wilma van Camper TV aanwezig zullen zijn tijdens Camperbeurs Hardenberg. Erik en Wilma zijn sinds 2007 enthousiaste camperaars en zijn in 2018 begonnen met het YouTube kanaal Camper TV.  Mede dankzij de overwintervlogs is dit een groot succes geworden! Met meer dan 17.000 abonnees op hun kanaal genieten er wekelijks vele mensen van hun camperavonturen en de tips en tricks die zij delen.

 

Tijdens Camperbeurs zullen zij hun ervaringen delen over het overwinteren met de camper in Spanje en Portugal waarbij jullie ze het hemd van het lijf kunnen vragen. Komen jullie kennis maken met Erik en Wilma tijdens Camperbeurs Hardenberg?

Deel dit bericht

Scroll naar top